Juniorii de la FC Argeş, în semifinalele turneului de la Kaposvar!

Cele două grupe de juniori ale clubului FC Argeş care participă la turneul internaţional de fotbal Intersport Youth Footbalfesztival, de la Kaposvar, din Ungaria, îşi continuă aventura spre fazele superioare ale competiţiei. Juniorii lui Daniel Ghiţă au rămas în cursa pentru câştigarea trofeelor atât la Under 13, cât şi la Under 14. Competiţia din ţara vecină care se va încheia duminică este rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 18 ani, iar la startul întrecerii s-au aliniat formaţii din 30 de ţări din Europa.

FC Argeş Under 14 a reuşit calificarea în Optimi după ce miercuri, a remizat, 0-0, cu echipa Mladi Vukovi, din Serbia. În urma acestui rezultat, juniorii noştri s-au calificat în Optimi de pe locul secund al grupei. În această după amiază, piteştenii au jucat jucat pentru calificarea în sferturi, cu maghiarii de la Hidegkut SC. La capătul unui meci destul de echilibrat piteştenii s-au impus cu 3-2, obţinând astfel calificarea în sferturi. Grupa Under 13 a clubului FC Argeş s-a calificat în semifinalele turneului după ce a învins miercuri, cu 16-0, în Optimi, pe Baroti Focisuli din Covasna, iar în sferturi a trecut tot cu 16-0 de Albanian Ajax School. În urma acestor două victorii la scor, echipa alb-violetă a făcut pasul în careul de aşi al acestei categorii de vârstă. În semifinalele acestei competiţii, juniorii noştri vor da piept cu campioana Belarusului, FC Minsk.
#”Vrem să câştigăm trofeele”
Antrenorul Daniel Ghiţă îşi doreşte ca elevii săi să se lupte pentru câştigarea celor două trofee puse în joc: „Sunt foarte mulţumit de felul în care s-au comportat copiii de la ambele grupe până acum. Sper ca şi de acum încolo să aibă evoluţii la fel de bune şi să ajungem în finală. Sunt conştient de faptul că va fi din ce în ce mai greu pentru că au rămas numai echipele foarte bune, dar am încredere în copii. Ar fi foarte frumos dacă am ajunge să ne batem pentru locul I ambele grupe, iar dacă se va putea să şi câştigăm. Condiţiile de cazare şi terenurile de joc sunt foarte bune. Pentru noi, participarea la acest turneu internaţional este un bun prilej de a acumula experienţă internaţională şi de a ne pregăti cât mai bine pentru sezonul viitor”.

Rezultatele alb-violeţilor:
Under 13 ani:
FC Argeş – Legenda Mukachevo 1-1
FC Argeş – Toponar SE 14-0
FC Argeş – Kaposvolgye SE 16-0
Optimi
FC Argeş – Baroti Focisuli 16-0
Sferturi
FC Argeş – Albanian Ajax School 16-0
Semifinale
FC Argeş – FC Minsk

Under 14 ani:
FC Argeş – Dombovari FE 4-3
FC Argeş – Mezga FC 4-2
FC Argeş – BSC 1924 4-0.
FC Argeş – Szefi LSE 0-2
FC Argeş – Mladi Vukovi 0-0
Optimi:
FC Argeş – Hidegkut SC 3-2

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.