Săndoi: „Ne-am pregătit foarte bine la Curtea de Argeş”

Fotbaliştii de la FC Argeş au încheiat miercuri primul stagiu de pregătire centralizată din această vară. Echipa noastră s-a pregătit timp de o săptămână la Curtea de Argeş unde a beneficiat de condiţii foarte bune de antrenamente, cazare, masă şi recuperare după efort. Piteştenii au efectuat zilnic câte două şedinţe de pregătire, staff-ul tehnic punând accent atât pe partea fizică, cât şi pe segmentul tehnico-tactic.
Alb-violeţii au disputat în acest cantonament şi un meci de verificare, piteştenii învingând cu 4-0 pe ACS Basarabi Curtea de Argeş, formaţie care activează în liga a patra. În acest stagiu de pregătire centralizată, Emil Săndoi, principalul echipei noastre a avut la dispoziţie un lot de 23 de jucători, printre aceştia fiind şi multe nume noi. Piteştenii se pregătesc acum de meciurile amicale în care vor întîlni formaţii de Liga a II-a şi a III-a. Tehnicianul grupării din Trivale ne-a spus cum a decurs acest cantonament şi care sunt aşteptările în perioada următoare de la echipă.

#”Ne mai dorim un fotbalist care să facă diferenţa”

Care sînt concluziile după cantonamentul centralizat?
-Pot spune că am făcut o pregătire foarte bună!. Jucătorii au răspuns foarte bine cerinţelor noastre. Cu excepţia lui Panait şi a portarului Udrea, care au avut probleme medicale, toţi băieţii au făcut toate antrenamentele. Am avut condiţii foarte bune de pregătire la Curtea de Argeş. Pe această cale vreau să mulţumesc factorilor locali care s-au ocupat de noi. Ne-au pus la dispoziţie terenul central şi Sala Polivalentă.
Despre jucătorii nou veniţi ce ne puteţi spune?
-S-au integrat foarte bine în lot atât Buleică, cât şi Gugu. Acelaşi lucru pot să îl spun şi despre portarul Ureche şi fundaşii Turda şi Hreniuc. Vor rămâne în cadrul lotului şi ne vom baza pe ei în această ediţie de campionat.
Aţi mai avea nevoie şi de alţi fotbalişti şi pe ce posturi?
-Dacă la Panait şi Udrea nu ar fi apărut acele accidentări, am fi fost 20 de jucători, ca efectiv. Asta nu înseamnă că dacă ni se va ivi ocazia să luăm un jucător de Liga I, cu experienţă şi valoare peste ce avem acum, nu vom refuza acest lucru. Acel jucător trebuie să fie obligatoriu peste ce avem noi acum şi să facă diferenţa.

#”Să creştem de la meci la meci”

La capitolul jucători sub 21 de ani cum stă FC Argeş?
-Îi avem pe cei care au evoluat în sezonul trecut, plus cei trei care au fost aduşi în această vară. Este vorba de Hreniuc, Turda şi Ureche. Este posibil ca în următoarea perioadă să mai vină şi alţi fotbalişti sub 21 de ani. Vom vedea pe cine vom opri şi pe cine nu.
Echipa va începe meciurile de pregătire cu formaţiile de Liga a II-a. Ce aşteptaţi de la aceste partide?
-Vreau în primul rând ca jocul echipei să crească de la meci la meci, iar la startul campionatului să arătăm foarte bine. Îmi doresc să avem constanţă în rezultate şi să ne batem pentru locurile fruntaşe.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.