Măldărășanu: ”Diferența s-a făcut pe greșelile individuale”

Marius Măldărășanu, tehnicianul celor de la Metaloglobus București a tras concluziile care se impun după amicalul cu FC Argeș pierdut de echipa sa cu 3-1.

Principalul grupării din Capitală spune că diferenșa a fost făcută de greșelile individuale : ”Felicit FC Argeș chiar dacă este un meci amical. Au câștigat cu un scor mulțumitor pentru ei, dar am încercat să dăm cât mai multe minute și unor jucători pe care intenționez să-i folosesc în prima etapă. Nici acest meci și nici cel cu Dacia Mioveni nu sunt elocvente. Încă mă gândesc ce echipă voi folosi în prima etapă cu Petrolul. Per ansamblu au fost perioade bune și din partea noastră și din partea Argeșului. Ca și goluri, toate cele patru au fost marcate pe greșeli individuale, dar să sperăm că aceste lucruri le vom regla în perioada următoare”.

#”Echipele de tradiție au prima șansă la promovare”

Măldărășanu prevede o luptă foarte aprigă la promovare. Antrenorul Metaloglobusului consideră că lupta se va da între 6-7 echipe: ”Acest sezon de liga a doua va fi cel mai tare din ultimii ani. Ehipele de tradiție își doresc să intre în prima ligă. Este normal. Sunt foarte multe, dar din păcate intră doar două direct și una merge la baraj. Ca și în anii trecuți, la baraj este cam greu. Diferența există între Liga I și Liga a II-a. În general, echipele care retrogradează, dacă își mențin loturile, au prima șansă, dar au fost schimbări mari la Concordia și Dunărea Călărași. Echipele de anul trecut care s-au bătut până la capăt, U Cluj și Petrolul au șansele lor. Probabil ele sunt principalele candidate. Rapidul, chiar dacă este o nou promovată a făcut foarte multe transferuri și este o echipă tare. FC Argeș mi-a plăcut cum a arătat. Este mult schimbată, s-a schimbat și antrenorul. ÎșI doresc, dar depinde și de situațía financiară, pentru că în funcție de asta poți completa lotul cu jucători de valoare, însă cum am spus echipele de tradiție, Petrolul, U Cluj, Rapidul, FC Argeș au prima șansă la promovare. Suporterii își doresc foarte mult, dar nu poți să faci lucrurile peste noapte. După 5-6 etape se vor regla lucrurile și se va vedea echipele care vor duce lupta până la capăt. Noi ne propunem o clasare mai bună ca anul trecut”.