Victorie în ultimul amical!

FC Argeș – Metaloglobus București 3-1(0-1).
Au marcat: Buleică(min.49), Buhăescu(min.70, min.78) / Sota(min.3)

FC Argeș a încheiat cu o victorie perioada de pregătire din această vară. Echipa noastră a reușit să se impună cu 3-1 în confruntarea de sâmbătă după amiază, de pe propriul teren, cu Metaloglobus București.


Meciul a avut două reprize distincte, prima mai echilibrată, cu un plus în partea oaspeților în privința numărului de ocazii, iar cea de-a doua, la discreția alb-violeților, care în afară de cele trei goluri și-au mai trecut în cont și alte oportuni de a mai marca. Bucureștenii au deschis scorul încă din primele minute prin Sota care a profitat de imprecizia lui Agachi și a trimis în plasă, din interiorul careului. Piteștenii au forțat egalarea până la pauză, iar cele mai mari oportunități le-au avut Buhăescu și Vișa. Muștruluiți la cabine de Nicolae Dică, jucătorii de la FC Argeș au revenit pe teren mult mai motivați. Buleică a restabilit egalitatea la câteva minute de la reluarea partidei, iar Buhăescu i-a adus pe piteșteni în avantaj cu 20 de minute înainte de final. Același Buhăescu a realizat dubla după ce a fost servit perfect de Năstăsie. Pe finalul întâlnirii, Metaloglobus a ratat șansa de a reduce din handicap, portarul Robert Popa reușind să apere penaltyul executat de Ovidiu Herea. Buhăescu a fost foarte aproape de a realiza tripla, însă șutul său s-a oprit în bara laterală. Pentru piteșteni, partida cu Metaloglobus, a fost al șaselea amical din această perioadă precompetițională, trupa lui Dică având un bilanț de trei victorii și trei remize. FC Argeș a terminat la egalitate, 0-0 cu Chindia Târgoviște, 1-1 cu Concordia Chiajna și Turris Turnu Măgurele și s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Progresul Spartac București, cu 4-2 împotriva celor de la FC Pucioasa și 3-1 în disputa cu Metaloglobus București. Argeșenii au moralul bun înaintea meciului de campionat cu Ripensia Timișoara, programat marți, 6 august, de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:

FC Argeș: Agachi – Dănescu, Turda, Vișa, Mușat – Panait, Brînzan, Șerban, Barbu – Buhăescu, Blejdea. Rezerve: Popa R., Buleică, Tavi Popescu, Prepeliță, Tofan, Șerbanică, Năstăsie, Nini Popescu, Oancea, Szecui. Antrenor:Nicolae Dică.

Metaloglobus: Gavrilaș – Coman, Plămadă, Lung, Sava – Sota, Ghenovici, Chiriac, Duminică – Ovidiu Herea, Ciocîlteu. Rezerve: Nedelcovici, Ciubotariu, Staris, Cazan, Lungu, Banu, Claudiu Herea, Vîlceanu, Dicu, Ionică. Antrenor: Marius Măldărașanu.