Mario Tudose convocat din nou la Naţionala României Under 16!

În perioada 4-7 aprilie, naționala Under 16 a României va efectua un stagiu de pregătire la Centrul Național de Fotbal Buftea, care se va încheia cu un meci amical cu echipa Petrolul Ploiești U17.
Tricolorii născuți în 2005, pregătiți de Victor Ene, se vor reuni în data de 4 aprilie, iar meciul amical este programat pe 7 aprilie. Pentru această acţiune, selecţionerul tricolorilor a convocat un lot de 22 de jucători. Printre aceştia se regăseşte şi Mario Tudose de la FC Argeş. Fundaşul echipei noastre este pregătit la echipa de club de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă şi nu este la prima convocare sub tricolor. Puştiul a mai fost chemat la jumătatea lunii martie la un stagiu de pregătire la Timişoara, încheiat cu amical contra selecţionatei similare a Serbiei, pierdut de România, cu 0-3. Tudose se anunţă a fi o soluţie bună şi pentru echipa de seniori a clubului nostru, fiind folosit de antrenorii Andrei Prepeliţă şi Mihăiţă Ianovschi în amicalele cu FC U Craiova şi Viitorul Constanţa. Mario este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai grupei pregătite de Daniel Ghiţă, iar la începutul acestui an a semnat primul contract de profesionist cu FC Argeş.

#Se pregătesc pentru Euro Under17

Primele meciuri oficiale ale acestei generații vor avea loc în a doua parte a anului acesta. România va întâlni Germania, Rusia și San Marino în calificările pentru EURO U17 din 2022. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, tricolorii trebuiesă încheie grupa pe unul din primele două locuri sau să se regăsească între cele mai bune 4 echipe de pe locurile 3. EURO 2022 dedicat juniorilor U17 este programat să se dispute în Israel.

Lotul convocat pentru această acțiune:

Portari: Paul Ganea (FCSB), Alexandru Bunea (Universitatea Craiova);

Fundași: Mario Geană (FCSB), Alexandru Fărăgău (U Cluj), Mario Tudose (FC Argeș Pitești), Rareș Fătu (Viitorul Constanța), Bogdan Brășfăleanu (Universitatea Craiova), Rareș Ilie (RETROSPORT Ploiești), Sebastian Ticuș (LPS Banatul Timișoara), Denis Benga (Universitatea Craiova);

Mijlocași: Victor Stancovici (FCSB), Luca Banu (Viitorul), Fabiano Cibi (LPS Banatul Timișoara), Armin Mada (ASU Politehnica Timișoara), Matei Tănase (FCSB), Rareș Pop (UTA Arad), Moraru Matei (U Cluj), Raul Orlandea (Gaz Metan Mediaș), Mihnea Rădulescu (Petrolul Ploiești), Alexandru Bărbuț (Dinamo București);

Atacanți: David Nemțanu (Academica Clinceni), Ștefan Moraru (FCSB).

 

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds