Marius Alexe şi-a reziliat contractul!

Conducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu atacantul Marius Alexe pentru rezilierea contractului. Despărţirea dintre cele două părţi s-a făcut pe cale amiabilă, în acest moment nemaiexistând nici o obligaţie din partea ambelor părţi.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a venit la Piteşti pe 13 septembrie 2019, chiar înainte de meciul cu Rapid Bucureşti, la cererea expresă a lui Nicolae Dică, antrenorul de atunci al echipei noastre. În tricoul alb-violet, Alexe a avut 5 prezenţe, în toate fiind rezervă. Marius a adunat 129 de minute de joc şi a marcat un singur gol. Experimentatul atacant a debutat la FC Argeş în etapa cu numărul 8, în partida jucată de piteşteni în deplasare, cu Concordia Chiajna, ultima formaţie la care Alexe evoluase înainte de venirea la Piteşti. Din păcate, chiar înainte de meciul cu Metaloglobus Bucureşti, vârful alb-violet a suferit o accidentare la genunchi. Venirea lui Alexe la FC Argeş a fost privită cu ochi buni de către suporterii alb-violeţi, având în vedere experienţa pe care o avea atacantul cu sute de meciuri în Liga I şi în străinătate, însă, din păcate, problemele medicale pe care le-a avut şi în trecut la genunchi, au recidivat.

Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Marius Alexe pentru munca depusă la echipă şi îi urează mult succes în activitatea profesională.