Meci de totul sau nimic în lupta pentru promovare!

Petrolul Ploiești – FC Argeș, ora 19.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV
FC Argeş va disputa în această seară penultima finală din lupta pentru promovarea în Liga I. Echipa noastră va întâlni Petrolul Ploiești, de la ora 19.00, în deplasare, în cea de-a patra etapă din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor.
Duelul de pe stadionul Ilie Oană este crucial pentru ambele formaţii, întrucât echipa care va pierde acest meci va ieşi definitiv din lupta pentru promovare. Un eventual rezultat de egalitate va menţine ambele formaţii în lupta pentru locul 3, poziţie care duce la barajul pentru promovare în Liga I. Pentru a păstra şanse reale de a reveni pe prima scenă fotbalistică, FC Argeş este obligată să câştige partida de la Ploieşti. În prima etapă a acestui minicampionat, FC Argeş a remizat, 0-0, în deplasarea de la Turris Turnu Măgurele, iar în runda a doua, a cedat cu 2-3, în derby-ul judeţean cu CS Mioveni. În etapa a treia a acestui play-off, alb-violeţii s-au impus cu 2-1, în deplasarea din Regie, contra Rapidului. De partea cealaltă, Petrolul Ploieşti a înregistrat trei remize în partidele disputate până acum în acest play-off. În prima etapă, găzarii au plecat cu un punct, după ce au terminat nedecis, 1-1, în deplasarea de la Arad, cu UTA. În ce-a de-a doua rundă, petroliştii au terminat tot la egalitate, 0-0, în disputa de pe propriul teren cu Rapid Bucureşti. La acel meci, trupa pregătită de Costel Enache a ratat un penalty şi a jucat cu doi oameni în plus o bună parte din acel meci. În etapa a treia a acestui play-off, ”Lupii Galbeni” au înregistrat tot o remiză albă, 0-0, în deplasarea de la Măgurele, contra celor de la Turris, complicându-şi foarte mult situaţia în lupta pentru promovare. Înaintea disputei din runda cu numărul 4, Petrolul Ploiești ocupă locul 6, cu 22 de puncte, iar FC Argeș se situează pe locul 5, cu 23 de puncte. Partida din această seară va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Sebastian Colțescu(Craiova), Alexandru Vodă(Alba Iulia) și Marius Badea(Vâlcea), observatori la acest joc fiind delegați Constantin Gheorghe(Suceava) și Mircea Bucur(Târgu Mureș). Meciul de pe stadionul Ilie Oană va fi fără spectatori, însă microbiştii îşi vor putea urmări favoriţii pe micile ecrane, disputa fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look TV.
Vulturii-violeți promit să dea totul pe teren pentru a obține victoria, însă au nevoie de sprijinul tuturor piteștenilor pentru a câștiga acest meci crucial de care depinde în mare măsură promovarea în Liga I!. Așadar, haideți să-i susținem pe băieții noștri cu un gând bun și o încurajare!. Doar împreună putem fi mai puternici!.
Hai FC Argeș! Forza Viola! Legenda Continuă!
Liga 2, Play-Off, etapa 4
Duminică, 26 iulie
UTA Arad – Rapid 1-2
Marți, 28 iulie
ora 17.00 Turris Turnu Măgurele – CS Mioveni
ora 19.00 Petrolul Ploiești – FC Argeș
Clasament Play-Off Liga 2
1.UTA Arad   4 1 1 2 7-7 29p
2.Turris-Oltul 3 1 2 0 4-3 25p
3.FC Rapid    4 1 2 1 3-3 24p
4.CS Mioveni 3 1 1 1 3-4 24p
5.FC Argeș   3 1 1 1 4-4 23p
6.FC Petrolul 3 0 3 0 1-1 22p