Antrenorul Ionuț Badea vrea să ducă FC Argeș în Liga I: ”Fiți alături de noi! Vom face tot posibilul să promovăm!”

Ionuț Badea, antrenorul FC Argeș, își dorește ca toată suflarea fotbalistică argeșeană să fie alături de echipă în etapele care au mai rămas de disputat din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor.

Printr-o scrisoare deschisă publicată pe pagina sa de socializare, tehnicianul echipei noastre cere sprijinul tuturor și dă asigurări că echipa pe care o pregătește va face tot posibilul să câștige partidele cu Petrolul Ploiești și UTA Arad. Principalul alb-violeților spune că promovarea nu este pierdută.

”Nu e ușor să vorbești după o înfrângere. Dar după o înfrângere ca a noastră cu Mioveni?. Vreau să privesc spre viitor însă!. Am învățat lecția din acest meci, vă promit că și jucătorii au făcut-o. Tinerețea și-a spus cuvântul, am făcut cadou punctele. Nu am avut timp suficient de recuperare, dar am fost egali fizic și nu ne pierdem speranțele.

Ne uităm pe clasament și vedem că, în ciuda tuturor obstacolelor, în ciuda dorinței multora ca anumite echipe să promoveze, și noi avem încă șanse!. Și vă promit că vom face totul să le valorificăm.

Am o singură dorință: să fim cu toții uniți în acest moment pentru FC Argeș. Presiunea e uriașă, problemele sunt multe, acest format a transformat fiecare meci într-o ruletă rusească. Fără voi toți nu avem șanse! Jucători, antrenori, conducători, suporteri, prieteni, autorități, simpli cetățeni ai acestui oraș – fiți alături de noi, acum! Chiar și cu o vorbă bună, o încurajare! Le simțim! Vă vedem! V-am văzut bannerele, v-am auzit scandările, chiar izolați, da, ați fost alături de noi! V-am simțit valul de iubire când am învins Rapidul, regretăm în primul rând că nu am răspuns pe măsură, dar acum avem și mai mare nevoie de voi!.

Va fi timp după ultimele două meciuri să facem analize, să aducem critici, să punem întrebări, să dezbatem idei și variante – dar nu ar fi mai bine, mai frumos, ca toate acestea să fie despre prima ligă?. Sunt un om deschis, dar hai mai întâi să închidem acest sezon cu bine!. Vrem să fim noi cei care vă îndeplinim visurile!” este mesajul lui Ionuț Badea pentru piteșteni.