Micle şi Matiş au promovat examenul maturităţii!

Emoţii mari pentru doi dintre juniorii de la FC Argeş. Portarul George Micle şi mijlocaşul Răzvan Matiş au susţinut săptămâna trecută examenul maturităţii la Liceul cu Program Sportiv Viitorul Piteşti, iar acum câteva zile au aflat şi rezultatele BAC-ului.

Cei doi fotbalişti alb-violeţi pot răsufla uşuraţi după cel mai important examen din viaţa lor, iar acum îşi fac planuri de viitor. Răzvan Matiş a promovat Bacalaureatul cu media 7,90, iar colegul său, George Micle, cu 7,03. Ambii au decis să îşi continue studiile, iar din toamnă vor merge la facultate.

“Am avut emoţii mai mari ca la un meci”
Mijlocaşul de creaţie al echipei din Trivale îşi doreşte o carieră în domeniul sportului: “Am dat BAC-ul la Română, Istorie şi Logică. Cel mai greu mi s-a părut la istorie pentru că sunt multe date de reţinut. Am avut ceva emoţii, mai mari ca la un meci de fotbal, dar m-am descurcat destul de bine. M-am înscris la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Constanţa şi vreau să urmez o carieră în acest domeniu după ce mă voi lăsa de fotbal. Nu mă văd antrenor, ci într-o funcţie administrativă la un club” a spus Matiș pentru cotidianul Curierul zilei.

”Vreau să devin antrenor de portari”
Portarul George Micle este bucuros că a trecut cu brio acest examen al maturităţii: “Am susţinut Bacalaureatul la Liceul cu Program Sportiv din Piteşti şi am absolvit cu media 7,03. Am dat examen la Română, Istorie şi Geografie. Nu prea am trecut pe la şcoală pentru că am fost ocupant cu meciurile, antrenamentele şi cantonamentele, însă a trebuit să recuperez cât am stat acasă, în lunile de izolare. Cel mai greu mi s-a părut la istorie, dar m-am descurcat destul de bine. Este şi normal să ai emoţii pentru că a fost cel mai important examen de până acum. Voi merge la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti, iar după ce îmi voi încheia cariera de fotbalist, îmi doresc să continui ca antrenor cu portarii”.