Moș Crăciun a venit la FC Argeș!

Peste 200 de copii și juniori de la Centrul de Copii și Juniori Leonte Ianovschi au fost recompensați joi pentru munca și rezultatele sportive din acest an. Micuții au așteptat cu nerăbdare venirea lui Moș Crăciun, care după o călătorie lungă, a poposit și la gruparea din Trivale.
Băieții cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani, dar și fetele de la grupa Under 15 a clubului FC Argeș, au primit pachete cu dulciuri din partea clubului alb-violet. Puștii au venit la stadion însoțiți de părinți și de antrenorii de la cele 10 grupe. Invitat de onoare la acest eveniment a fost Jean Vlădoiu, fostul mare jucător al echipei noastre, în prezent oficial în cadrul Federației Române de Fotbal. Conducerea clubului din Trivale a mulțumit Primăriei Pitești și Consiliului Local pentru sprijinul acordat în acest an dificil.
Felicitați de autoritățile locale
Cristian Gentea, primarul Piteștiului, le-a mulțumit copiilor pentru munca depusă în acest an, dar și părinților și antrenorilor pentru eforturile depuse ca cei mici să devină cei mai buni la fotbal. Gentea i-a sfătuit pe copii să pună mare accent și pe școală. Edilul le-a urat argeșenilor și suporterilor, sărbători fericite alături de cei dragi și un an cât mai bun și plin de realizări. Puștii au părăsit stadionul în aplauzele asistenței destul de numeroase, scandând ”Argeșul! Argeșul”!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds