FC Argeș începe marți pregătirea pentru retur

După o vacanță de o săptămână, fotbaliștii de la FC Argeș vor începe pregătirea pentru returul campionatului. Piteștenii vor face marți dimineață testul COVID-19, urmând ca la ora 14, să susțină un prim antrenament de reacomodare la efort pe unul din terenurile stadionului Nicolae Dobrin.
Alb-violeții se vor pregăti pe arena din Trivale până pe 31 decembrie, urmând ca apoi să beneficieze de două zile libere. În perioada 3-13 ianuarie, echipa noastră va efectua un stagiu de pregătire centralizată la baza de pregătire a FRF de la Mogoșoaia. În acest cantonament, argeșenii și-au propus să dispute unul sau două meciuri de verificare, printre posibilii adversari urmând a fi Chindia Târgoviște, Unirea Slobozia și FC Voluntari. După terminarea cantonamentului, piteștenii vor pleca în Moldova pentru întâlnirea cu FC Botoșani, din prima etapă a returului, partidă programată pe 14 ianuarie. Peste doar trei zile, FC Argeș va întâlni pe propriul teren pe Gaz Metan Mediaș, în runda cu numărul 17 a acestui sezon competițional.
Se anunță plecări, dar și veniri
FC Argeș va începe partea secundă a sezonului din postura de lanternă roșie a ierarhiei, alb-violeții ocupând locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape. Oficialii grupării din Trivale își doresc foarte mult ca echipa să evite retrogradarea și intenționează să întărească lotul pe posturile deficitare. În următoarea perioadă, la echipa noastră va avea loc o remaniere a lotului, dar și o campanie de achiziții. Antrenorul Andrei Prepeliță este în discuții cu mai mulți jucători valoroși care să ajute la îndeplinirea obiectivului.

Programul echipei FC Argeș:
29 decembrie – testul COVID-19 și reunirea lotului
29-31 decembrie – antrenamente la stadionul Nicolae Dobrin
1-2 ianuarie – liber
3-13 ianuarie – cantonament Mogoșoaia
14 ianuarie – FC Botoșani – FC Argeș
17 ianuarie – FC Argeș – Gaz Metan Mediaș

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds