Mulțumim, Alexandru Ișfan!

Cluburile FC Argeș și Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alexandru Ișfan.

Venit în vara lui 2021 de la CS Mioveni, Alex a bifat 67 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș, reușind să marcheze 8 goluri și să paseze decisiv de 5 ori. În sezonul trecut, Alex a pus umărul la calificarea în Play-off, dar și la accederea în semifinalele Cupei României, după o pauză de 17 ani.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din această echipă minunată, în perioada în care am purtat tricoul în care au făcut istorie atâția mari jucători. Am învățat atât de multe și am crescut ca jucător datorită încurajării și sprijinului pe care l-am primit de la antrenori, colegi și suporteri. Deși sunt emoționat, voi rămâne mereu legat de FC Argeș. Mulțumesc din suflet tuturor! Sper ca echipa să își atingă toate obiectivele!” a fost declarația lui Alex Ișfan la momentul plecării sale către Craiova.

Îi mulțumim lui Alexandru și suntem fericiți că a fost unul dintre noi în tot acest timp. Îi dorim mult succes în carieră! Argeșul va fi mereu casa ta, Alex!

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds