Nicolae Dică va continua la FC Argeș!

Nicolae Dică a fost la un pas să plece de la FC Argeș, după eliminarea din Cupa României. După câteva discuții pe care le-a avut cu conducerea clubului, tehnicianul a decis să continue pe banca echipei noastre. Prezent în studioul Digi Sport Special, managerul grupării din Trivale a dezvăluit motivele pentru care a fost aproape să demisioneze și ce planuri are cu piteștenii. Sursa Foto: Sport Pictures

”Am fost dezamăgit pentru că au fost câteva persoane care au contestat munca mea la FC Argeș și am zis atunci că e mai bine să renunț. Apoi am avut o discuție cu conducerea. Cei de acolo mi-au arătat susținere și mi-au zis că nu vor să plec. Mi-au zis că am mână liberă să fac ce vreau, că nu e vina mea și că ei consideră că trebuie să continui. Aceste lucruri, dar și mesajele pe care le-am primit de la mai mulți oameni mi-au dat putere să continui. Așa că voi continua și cred că pot face lucruri mărețe cu această echipă, dar e nevoie de timp”, a anunțat Nicolae Dică la Digi Sport Special.

# Ultimatum pentru jucători

Înainte de a se hotărî dacă va rămâne sau nu la echipă, Dică a avut un mesaj clar pentru jucătorii săi. ”Dacă voi mai rămâne la această echipă, pe mulţi dintre jucători nu-i veţi mai vedea îmbrăcând tricoul acestei formaţii. Am avut o discuţie cu ei, atâta timp cât eu sunt aici şi muncesc, încercând să le ofer condiţii, atât cât se poate, aştept şi răsplata. Trebuie să dea totul pentru această echipă”, a spus tehnicianul echipei noastre în cadrul conferinței de presă de joi dimineață.