Parcurs perfect pentru Eduard şi Ciobanu!

Luceafărul Oradea-FC Argeș 1-2(0-0).
A marcat: Yabre(min.70) / Barbu(min.62), Buhăescu(min.81)

FC Argeş a obţinut a doua victorie consecutivă din acest retur de campionat cu Augustin Eduard şi Paul Ciobanu pe banca tehnică. Echipa noastră s-a impus cu 2-1 în deplasarea de sâmbătă de la Luceafărul Oradea, una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retogradării.


Golurile alb-violeţilor au fost reuşite după pauză de Cătălin Barbu şi Vasile Buhăescu, în timp ce reuşita ardelenilor a fost semnată de Yabre. Încă din primele minute, piteştenii au pus presiune pe adversar, iar Florescu şi Turda şi-au trecut în cont mari ocazii de gol. Replica orădenilor a venit în urma unor şuturi de la distanţă expediate de Vasile Pop, Lu şi Prejmerean. FC Argeş a reuşit să deschidă scorul la un sfert de oră după pauză, prin Cătălin Barbu care l-a învins pe Moga cu un şut de la marginea careului. După marcarea golului, piteştenii se puteau desprinde decisiv, însă şuturile lui Florescu şi Tofan au lovit bara!. Contrar cursului jocului, Luceafărul a restabilit egalitatea prin Yabre care a deviat în poartă o centrare a lui Prejmerean. Năstăsie a fost foarte aproape de a readuce pe FC Argeş în avantaj însă torpila acestuia de la 30 m a fost deviată în bară!. Golul victoriei echipei noastre a fost reuşit de Vasile Buhăescu cu 8 minute înainte de finalul timpului regulamentar în urma unei acţiuni personale. În urma acestei victorii, FC Argeş şi-a consolidat locul 6 în clasament, cu cele 50 de puncte, reuşite în 28 de etape. Alb-violeţii au practicat şi la Oradea un joc ofensiv lăsând o impresie foarte bună. În afară de cele două goluri marcate, piteştenii şi-au trecut în cont şi trei bare care dacă ar fi intrat ar fi făcut ca proporţiile scorului să crească.

Caseta tehnică:
Luceafărul: Moga – Oroş(cpt), Lu Yeefeng, Dulca, Paraschiv(min.67Mitrică)- Ciul(min.82Wanya), Yabre Tobaseghou, Pop, Bebey (min.77 Luduşan)- Prejmerean, Moihedja. Antrenor. Cristian Lupuţ.
FC Argeş: Grecu – Tofan, Vişa, Turda, Oancea – Şerban, Panait, Barbu(min.63 Hreniuc), Năstăsie(cpt)(min.84 Alin Popa), Florescu(min.76 Buleică), Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard.
Stadion: Luceafărul (Sânmartin – Bihor);
Arbitri: Dorin Petru Voina (Reşiţa), Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca), Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa).

Cum s-au marcat golurile:
min.62: 0-1! Cătălin Barbu îl învinge pe portarul gazdelor cu un şut de la 20 m.
min.70: 1-1! Yabre restabileşte egalitatea după ce deviază în plasă, din careul mic, o lovitură liberă bătută de Prejmerean.
min.81: 1-2! Năstăsie centrează în careu, Buhăescu preia mingea, fentează un adversar şi îl învinge pe Moga cu un şut în forţă.