Partida FC Argeș – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteștean a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2!

Cel mai aşteptat meci de către suflarea fotbalistică argeşeană nu va mai avea loc marţi seară, aşa cum era programat iniţial, după ce o persoană din cadrul staff-ului echipei FC Argeş a fost confirmată pozitiv la ultima testare COVID-19, efectuată luni dimineaţă. FRF a anunţat oficial, printr-un comunicat de presă, că partida FC Argeş-CS Mioveni va fi reprogramată.

Comunicatul FRF privind amânarea partidei FC Argeş – CS Mioveni

„Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a amânat meciul FC Argeş-CS Mioveni, programat inițial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeș a fost depistată pozitiv.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional.

Decizia a fost luată având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferințe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile.

DSP Argeș a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Pitești.

Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19″ se arată în comunicatul FRF.