Patronul Getica 95, sponsorul FC Argeș: ”Sper într-o colaborare de lungă durată!”

La meciul cu FC Botoșani a fost prezent și Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, unul dintre cei mai importanți traderi de energie pe piața concurențială a României, cel mai important sponsor al echipei FC Argeș. Firma Getica 95 nu are nici o legătură cu fosta echipă de Liga I, ACS Daco – Getica București, dispărută între timp din peisajul fotbalului românesc din cauza problemelor financiare.   sursa foto: Jurnal de Argeș

Omul de afaceri originar din Râmnicu Sărat a fost adus la Pitești de Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș: ”Este o colaborare începută acum câteva zile și sper să fie de lungă durată. Ca orice început, este destul de greu. Sunt multe speranțe, după 11 ani la revenirea în Liga Națională. Vorbim de Pitești și nu de un oraș oarecare, un oraș care a câștigat de două ori titlul de campioană a României, un oraș care l-a dat țării pe Nicolae Dobrin. Normal că nostalgicii așteaptă foarte mult, dar trebuie răbdare!. Totul se construiește în timp!. Cred că dacă există răbdare pot veni și rezultatele. Am ales FC Argeș din mai multe motive. Argeșul a fost o discuție începută mai demult cu domnul Stroe, prin intermediul domnului Jigman, cu trei luni înainte să moară domnul Stroe. Dânsul a fost cel care m-a convins să vin la Pitești. Întâmplându-se evenimentul nefericit de atunci, au căzut tratativele cu edilii din perioada aceea. Acum au reînceput și sper pentru lungă durată” a spus Viorel Tudose.

Gentea: ”Sunt încântat că vine alături de FC Argeș”

Gentea este convins că parteneriatul cu Getica 95 va fi de bun augur: ”Vreau încă o dată să mulțumesc public domnului Victor Jigman și doamnei Gica Dobrin. Dânșii m-au pus în legătură cu domnul Tudose. Reprezintă cel mai mare furnizor de energie electrică de pe piața concurențială din România. Am avut multe discuții amândoi. Mi se pare că ne înțelegem foarte bine. Eu sunt foarte încântat că dânsul vine alături de FC Argeș și sper să avem o colaborare lungă și fructuoasă”.