Patru fotbaliști alb-violeți vor socializa cu suporterii

Clubul FC Argeș a programat și în acest week-end o întâlnire de socializare cu fanii echipei. Sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 12.00, la magazinul oficial al clubului nostru, situat la parterul Casei Cărții din Pitești, suporterii vor avea ocazia de a dialoga cu patru fotbaliștii alb-violeți.

Ionuț Șerban, Andrei Tofan, George Ganea și Denis Dumitrașcu vor acorda autografe și vor ajuta la vânzarea biletelor pentru confruntarea cu Farul Constanța, partidă programată sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Prețurile biletelor pentru meciul care contează pentru runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii I sunt cuprinse între 20 și 50 de lei, în funcție de sectorul de tribună ales. În afară de Fan Shop FC Argeș, tichetele mai pot fi achiziționate și de la magazinele Favorit, dar și online de pe site-ul clubului nostru, www.argesfc.ro. Sâmbătă, în ziua partidei, acestea vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin care se vor deschide la ora 15.00. Vă reamintim că meciurile de fotbal se desfășoară fără restricții, fără număr limitat de spectatori și fără teste COVID-19. Copiii sub 13 ani au intrarea gratuită pe arena din Trivale, însă trebuie să fie însoțiți de un adult care poartă întreaga responsabilitate în interiorul stadionului.

Program Fan Shop FC Argeș:

Sâmbătă, 9 aprilie: orele 10.00 – 16.00

 

Locații magazinele Favorit:

-cartier Trivale, Complex 2

-strada Exercițiu, lângă Asirom

-strada Crinului, complex alimentar

 

Programul caselor de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin:

Sâmbătă, 9 aprilie: orele 15.00 -17.30

 

Prețuri bilete:

Peluză – 20 lei

Tribuna 2 – 25 lei

Tribuna 1 – 30 lei

Tribuna 0 – 50 lei