Remiză fără goluri în derby-ul județean

FC Argeș II – CS Real Bradu 0-0
FC Argeș II și CS Real Bradu au remizat, 0-0, în confruntarea de vineri seară, de la Bradu, din runda cu numărul 2 a play-out-ului Ligii a III-a.
Partida dintre cele două reprezentante ale județului a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. În primul mitan, alb-violeții și-au trecut în cont câteva acțiuni periculoase prin Ernest, în timp ce replica oaspeților a fost dată de Pirciu care a trimis în bara laterală. După pauză, Curescu i-a testat reflexele lui Zaharia cu un șut din afara careului, reținut însă de portarul oapeților. Emmanuel Ernest a avut o nouă șansa de a puncta, însă șutul său din afara careului nu a prins cadrul porții. Ștefănescu a fost foarte aproape de a trimite cele trei puncte în contul celor de la Bradu, dar lovitura de cap a acestuia s-a dus peste transversală. În urma acestui rezultat, FC Argeș II ocupă locul 6, cu 8 puncte, iar Real Bradu se menține pe locul 3, cu o zestre de 22 de puncte. Următorul joc al echipei noastre este programat sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare, cu Flacăra Moreni.
Caseta tehnică:
FC Argeș II: Micle – Dobra, I.Oprescu, Aguță, Mălin (cpt) – Curescu(min.71 V. Tudor), Găleșanu, Florescu, Ernest(min.89 Dinoci) – Duminică(min.63 Andrei Stoica), G. Oprescu(min.63 Mitoi).
Rezerve neutilizate: Frumuzache, Ciuciulete, Bălașa, Drugan.
Antrenor: Marius Priseceanu
CS Real Bradu: Zaharia – Dima, Pîslaru, Ștefănescu, Ciucă – Govlej, Troacă, Pirciu, Tănase, Păun, Voinescu. După pauză au mai evoluat: Mormolea, A. Negru, Negoiţă şi Troi.
Antrenor: Cristi Negru.
Arbitru: Robert Ciorbea(Sânpetru) / A1: Bela Hunor Recsenyedi (Sfântu Gheorghe): A2: Zoltan Tamași(Odorheiu Secuiesc)
Observator joc: Ciprian Mardan(Fagăraș)
Observator arbitri: Alexandru Băjan(Videle)