Petrolul-FC Argeș se joacă marți, dar de la ora 19.00!

Două etape au mai rămas de disputat din play-off-ul Ligii 2, iar unul dintre cele două locuri direct promovabile în Liga 1 ar putea fi ocupat definitiv la finalul acestei săptămâni. Pentru celălalt loc, cât și cel care duce la barajul de promovare se va da luptă până la finalul mini-turneului inventat de FRF pentru a încheia acest sezon afectat de pandemia COVID-19.
Etapa a 4-a a play-off-ului începe duminică și se încheie marți seară, în timp ce programul rundei a 5-a încă nu a fost stabilit, urmând să se aștepte mai întâi rezultatele meciurilor etapei a 4-a.
Până atunci însă, cele trei meciuri din runda a 4-a au un nou program, față de cum fusese stabilit inițial de FRF și televiziunile deținătoare de drepturi. Fiindcă în Liga 1, atât în play-off, cât și în play-out, au fost amânate mai multe jocuri din cauza multiplelor cazuri pozitive de COVID-19 descoperite.

# Ora de start a tuturor celor trei meciuri din etapa a 4-a a play-off-ului a fost schimbată

Astfel, UTA – Rapid nu se mai joacă duminică de la ora 18:15, ci a fost mutat mai devreme, de la ora 17:00.
Următoarele două meciuri au rămas programate la o distanță de două zile, marți, 28 iulie, însă și acestea au o nouă oră de start. Turris Oltul – CS Mioveni începe de la ora 17:00, nu 17:30, iar Petrolul – FC Argeș debutează la ora 19:00, nu la 20:00.
Programul etapei a 5-a rămâne, pentru moment, nestabilit cu exactitate, urmând a avea loc la începutul lunii august.
Toate meciurile sunt televizate de cele trei televiziuni deținătoare de drepturi în Liga 2: DigiSport, TelekomSport și LookSport. sursa: Liga2.ro