Piteștenii au nevoie de puncte ca de aer!

Academica Clinceni – FC Argeş, sâmbătă, ora 12.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a programat în acest week-end o nouă etapă de campionat. FC Argeş va întâlni sâmbătă, de la ora 12.30, în deplasare, pe Academica Clinceni, revelaţia acestui tur de campionat.

Confruntarea dintre ilfoveni şi argeşeni contează pentru runda cu numărul 13 a Casa Liga 1, iar moralul celor două echipe este diferit. După 12 runde, Academica Clinceni ocupă locul 5, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 16, ultimul, cu doar 9 puncte stânse. În această săptămână, antrenamentele echipei noastre au fost conduse de căpitanul Andrei Prepeliţă care a fost cooptat în staff-ul tehnic, iar pe bancă va da indicaţii antrenorul Andrei Speriatu care îl va înlocui pe Augustin Eduard, suspendat 2 etape după cartonaşul roşu primit în runda precedentă cu Dinamo.

Speriatu: “Acest joc să fie un nou început”

Andrei Speriatu mizează pe o tresărire de orgoliu a jucătorilor piteşteni: „A fost o săptămână mai liniştită, lucrurile s-au mai aşezat. Am avut posibilitatea să facem antrenamente cu idee de pregătire fizică pentru aceste ultime trei etape din acest tur de campionat. Băieţii au răspuns bine cerinţelor noastre. Am făcut o analiză destul de bună a celor de la Clinceni. Ştim că întâlnim un adversar liniştit, care are are o poziţie bună în clasament, recomandat şi de jocurile bune pe care le-a făcut. Sperăm ca acest joc să fie un nou start al echipei noastre, mai ales să fie un început bun şi pentru Andrei Prepeliţă. Mergem cu gândul de a câştiga punct, puncte. Am avut multe discuţii individuale cu jucătorii. Am încercat să le arătăm lucrurile negative, dar şi pozitive, pentru a înţelege ce vrem de la ei. În plan tactic, sperăm ca ceea ce gândim, să ne şi iasă, dar avem nevoie de ajutorul şi determinarea jucătorilor pentru a reuşi”.