Piteştenii, campionii remizelor!

# FC Argeş – AFC Hermannstadt 0-0

FC Argeş a obţinut un punct din confruntarea de sâmbătă după amiază cu liderul ligii secunde, AFC Hermannstadt. Disputa de pe stadionul Nicolae Dobrin s-a terminat cu un scor alb, 0-0, rezultat în urma căruia alb-violeţii au ajuns la cea de-a şaptea remiză în acest tur de campionat.
Partida dintre argeşeni şi sibieni a fost una destul de săracă în ocazii de gol, ambele echipe mulţumindu-se să nu primească gol. Prima ocazie a aparţinut echipei noastre, însă şutul lui Robert Grecu din afara careului a fost respins de portarul Căbuz. Replica ardelenilor nu s-a lăsat mult aşteptată. Blănaru a trimis cu capul pe lângă poartă din interiorul careului din centrarea lui Rusu. Sibienii puteau intra la cabine în avantaj însă portarul Argeşului, Nicuşor Grecu a reuşit să blocheze şutul lui Blănaru din 6 m. Imediat după reluarea partidei, piteştenii puteau deschide scorul însă Căbuz a reuşit să scoată de lângă bară lovitura liberă din afara careului bătută perfect de Năstăsie. Robert Grecu a irosit o mare ocazie de gol după ce a tras peste transversală din interiorul careului. Alb-violeţii au rămas în zece oameni cu 8 minute înainte de final. Robert Grecu a văzut al doilea cartonaş galben pentru un fault şi o ţinere de tricou la mijlocul terenului şi a fost eliminat. În inferioritate numerică, piteştenii au fost nevoiţi să facă faţă asaltului oaspeţilor care au încercat să dea lovitura pe finalul partidei. Cele mai mari oportunităţi de a deschide scorul i-au aparţinut mijlocaşului Robert Boboc şi atacantului Bogdan Rusu. Prima dată, Boboc a şutat mult peste poartă de la 18 m, iar a doua oară, lovitura sa de cap din apropierea punctului cu var a fost reţinută de gooal-keperul piteştean. Bogdan Rusu a avut şi el golul în vârful ghetei însă şutul acestuia dintr-o poziţie ideală a trecut peste transversală. În urma acestui rezultat, FC Argeş a ajuns la 19 puncte şi se menţine pe locul 9 al clasamentului, însă alb-violeţii sunt la doar 3 puncte de primul loc retrogradabil care este ocupat în acest moment de Olimpia Satu Mare.

Caseta tehnică:

FC ARGEŞ – AFC HERMANNSTADT   0-0

FC Argeş: N. Grecu – Tofan, Cotigă, Vişa (Ct. Stan 46′), Şerbănică – Andr. Panait, R. Costin (cpt.) – R. Grecu, I. Şerban, I. Năstăsie (A. Popa 88′) – Nilă (Buhăescu 69′)
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Ant. Cruceru, D. Oancea, C-tin. Stoica. Antrenor: Iordan Eftimie.
AFC Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Dâlbea (cpt.)(Boboc 46′), Dumitriu, Hergheligiu (I. Popa 80′) – Bg. Rusu, C. Neagu (S. Lupu 60′), Şt. Blănaru
Rezerve neutilizate: H. Moldovan – Ct. Pîrvulescu, Mih. Stancu, Cârstean. Antrenor: Alexandru Pelici.

Stadion: ”Nicolae Dobrin” (Piteşti); Spectatori: 1.500; Arbitru: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe); Asistenţi: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Nicolae Chiţoiu (Timişoara).

Eliminat: Robert Grecu 82′ (cumul de cartonaşe galbene).

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.