FC Argeş, lider la juniori A!

Cele două echipe de juniori ale clubului nostru care evoluează în Campionatele Naţionale de Juniori  Republicani A şi B au disputat acum câteva zile o nouă etapă de campionat. Fotbaliştii alb-violeţi au obţinut week-end-ul trecut o victorie şi o remiză în confruntările din deplasare cu CS Hidro Vâlcea.
Echipa Under 17 a clubului FC Argeş, pregătită de antrenorii Georgian Şerban şi Petre Calotă, a terminat la egalitate, 0-0, disputa cu vâlcenii, rezultat în urma căruia se menţine pe locul 3 al clasamentului, cu 5 puncte, cu unul mai puţin decât liderul LPS Piteşti care în această runda a stat. Antrenorul Georgian Şerban consideră că echipa sa merita să se impună având în vedere numărul de ocazii ratate: „A fost un meci de luptă care s-a jucat pe un vânt foarte puternic. Am avut mai multe situaţii de a marca, însă lipsa de inspiraţie în faţa porţii a făcut să nu dăm gol. Rezultatul final este unul echitabil”. În următoarea etapă care este programată pe 4 noiembrie, de la ora 14, FC Argeş va fi nevoită să stea întrucât în această serie sunt 9 echipe iar în fiecare rundă una dintre ele nu este programată.
#Victorie clară cu dâmboviţenii
Formaţia Under 19 a clubului nostru, antrenată de Augustin Eduard şi Paul Ciobanu a reuşit să se impună cu 5-0 în deplasarea de la Hidro Râmnicu Vâlvea. Golurile piteştenilor au fost marcate de Stancu(3), Niţu şi Stan. Alb-violeţii au controlat meciul de la un capăt la altul, iar în afară de cele cinci goluri, au mai irosit şi alte oportunităţi. În urma acestui rezultat echipa din Trivale şi-a consolidat poziţia de lider al seriei a cincea cu cele 7 puncte acumulate în primele trei etape. Piteştenii sunt urmaţi în clasament de CS Mioveni şi Chindia Târgovişte, ambele cu un punct mai puţin decât gruparea din Trivale. În runda a patra a acestui tur de campionat, FC Argeş Under 19 va sta.

FC Argeş Under 17: Eduard Sanda – Cristi Popescu, Mario Ivănescu, Andrei Neaţă, David Vochin – George Dinuţă, Cătălin Roşca, Mihai Durdui, Remus Sterie – Ştefan Dragoman, Ionuţ Loloţ. Pe parcurs au mai intrat Mihai Paul, Costin Florea, Dănuţ Miricioiu, Răzvan Voicu şi Denis Crinu. Antrenori: Georgian Şerban şi Petre Calotă.

FC Argeş Under 19: Bălăşoiu – Stana, Ciucă, Niţu, Cioacă – Stancu, Stan, Loloţ, Dumitru – Păun, Udrea. Pe parcurs au mai intrat Tobă, Ursu, Olteanu, Cosmin Nicolae şi Stănculescu. Antrenori: Augustin Eduard şi Paul Ciobanu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds