Piteștenii forțează calificarea în grupele Cupei României

FC Bihor Oradea – FC Argeș, miercuri, ora 17.00, Digi Sport, Prima Sport

Echipa fanion a județului va încerca să ajungă pentru al treilea an consecutiv în grupele Cupei României. FC Argeș va întâlni miercuri, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Bihor Oradea, în play-off-ul competiției KO.

Piteștenii sunt mari favoriți în disputa cu echipa care evoluează în Liga a III-a, însă va trebui să își arate superioritatea și pe teren. În faza precedentă a competiției, FC Argeș a eliminat pe Vedița Colonești, scor 2-1, iar FC Bihor Oradea a trecut de CS Sănătatea Cluj, scor 2-0.

Eugen Beza: ”Suntem într-o foame de rezultate”

Eugen Beza, antrenorul alb-violeților, nu concepe decât victoria în partida de pe stadionul Iuliu Bodola: ”Întâlnim un adversar de nivel inferior, cu o istorie în fotbalul românesc, o echipă bună, o formație care în ultimii doi ani a jucat în play-off-ul ligii a treia. Au în lot mulți tineri, dar și jucători cu experiență. Mă refer la Serediuc pe care l-am avut jucător, la Chitaș, fost la Baia Mare în sezonul trecut. Vom juca pe un stadion frumos, cu public numeros. Este o deplasare lungă, însă nu trebuie să ne plângem. Avem un lot numeric și calitativ foarte bun. Nu mai contează distanța. Suntem într-o foame de rezultate și orice meci pe care îl putem câștiga este binevenit. Obiectivul este calificarea în grupe” .

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds