Piteştenii vor prima victorie din retur!

FC Argeş – ASU Politehnica, sâmbătă, ora 11

Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa în acest week-end un nou meci de campionat. Jucătorii echipei noastre vor întâlni sâmbătă, de la ora 11, pe propriul teren, pe ASU Politehnica Timişoara, echipa suporterilor bănăţeni. Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe care evoluează în aceleaşi culori.

Piteştenii au început ezitant returul campionatului, obţinând un singur punct din trei confruntări disputate până acum. Cele două eşecuri suferite în disputele cu Metaloglobus Bucureşti şi Chindia Târgovişte, dar şi remiza din meciul cu Energeticianul, au tulburat serios apele în tabăra argeşeană. Antrenorul Emil Săndoi a primit deja ultimatum, iar de rezultatul meciului de sâmbătă poate depinde soarta sa pe banca tehnică a echipei din Trivale. Înaintea meciului cu bănăţenii, FC Argeş ocupă locul 6, cu 42 de puncte, în timp ce ASU Politehnica Timişoara se situează pe locul 15, cu 25 de puncte. Atât piteştenii, cât şi timişorenii sunt cu gândul la victorie, gazdele pentru a ieşi din pasa neagră prin care trec, iar oaspeţii pentru a se îndepărta de zona minată a ierarhiei.

#”Veţi vedea o altă faţă a echipei”
Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, este convins că partida cu ASU poate fi începutul unor rezultate bune pentru FC Argeş: „Ne aşteaptă o partidă importantă şi sperăm să obţinem un rezultat bun. Consider că este un joc dificil pentru ambele echipe. Noi venim după un rezultat pozitiv, după un meci în care am avut posesie pe întreaga durată a partidei. Şi în partida de la Metaloglobus ne-am creat ocazii de a marca, dar ne-a lipsit inspiraţia la finalizare. Dacă vom obţine sâmbătă un rezultat pozitiv, ar trebui să intrăm pe o pantă ascendentă. Deşi avem două eşecuri şi o remiză în acest început de retur, pot spune că jocurile pe care le-am prestat nu au fost chiar atât de rele. De exemplu, să nu uităm că în partida cu Târgovişte. Am ratat 11 m în minutul 45 şi am evoluat o repriză întreagă cu un om în minus. Am primit gol când nu se mai putea face nimic. Avem încredere deplină în jucătorii din lot, au valoare, sunt serioşi şi dau tot ce pot pentru a reuşi rezultate bune. Consider că remiza de la Energeticianul a deblocat situaţia critică prin care treceam şi veţi vedea o altă faţă a echipei de acum înainte”.