Prepeliţă: „Vom ataca promovarea”

Andrei Prepeliţă a revenit la FC Argeş după o 12 ani. Experimentatul mijlocaş a fost folosit de Nicolae Dică în ultimele 20 de minute ale meciului de sâmbătă cu Daco – Getica Bucureşti, partidă câştigată de alb-violeţi cu 2-0. Prin ceea ce a arătat în teren, playmaker-ul a demonstrat că este util echipei, limpezind jocul în linia mediană şi alimentând cu mingi vârfurile echipei noastre. Prepeliţă îşi doreşte foarte mult ca echipa din Trivale să revină acolo unde îi este locul, în Liga I.

Andrei, cum este revenirea la Piteşti după 12 ani?
-E frumos să te întorci acasă!. Acesta a fost principalul motiv pentru care am ales să revin la Piteşti. Am avut şi alte oferte din Liga I, dar la momentul acesta şi clubul avea nevoie de mine, dar şi eu aveam nevoie de FC Argeş. 
Echipa cum ţi se pare?
-Îi cunosc pe băieţi de două luni pentru că m-am pregătit cu ei. FC Argeş este o echipă tânără, o echipă care a făcut meciuri bune anul acesta. A avut şi câteva sincope, dar cred că e normal acest lucru când ai atâţia copii în echipă. Sper să ne punem la punct cât mai repede şi să adunăm victorii pentru că ne dorim să fim în faţă şi să atacăm promovarea în acest an.

#”Campionatul este echilibrat”

Obiectivul tău care este?
-Obiectivul personal este să ajut echipa cu experienţa pe care o am. Vreau să facem meciuri bune şi să fim cât mai sus în clasament. Acum că am venit eu, nu înseamnă că vom câştiga meci de meci!. Echipa trebuie să joace bine şi să facem rezultate cât mai bune. Fiecare trebuie să respecte ce ne spune Nicu. 
Cum vezi lupta pentru promovare?
-Sunt foarte multe echipe bune în liga a doua. În acest timp în care m-am antrenat cu FC Argeş, am urmărit şi eu meciurile de la liga a doua. Am văzut partide frumoase şi stadioane pline!. Este un lucru bun. Din punctul meu de vedere, este un campionat echilibrat, în care, cred că 10 echipe sunt apropiate ca valoare. 
Care crezi că este atuul echipei FC Argeş în această luptă?
-Noi suntem o echipă cu tradiţie iar aşteptările sunt mari. Sper să îmbinăm tinereţea jucătorilor cu experienţa noastră şi să fim o echipă competitivă. Îmi doresc să facem o treabă cât mai bună. Să luăm fiecare meci în parte, iar la final, când se va trage linie, să fim unde ne dorim.