Dică: „Felicit băieţii pentru atitudine”


La finalul meciului de sâmbătă, cu Daco-Getica Bucureşti, câştigat de FC Argeş, cu 2-0, Nicolae Dică s-a declarat mulţumit de jocul echipei. Managerul grupării din Trivale le cere jucătorilor mai multă concentrare când ajung în faţa porţii.

Dică îşi doreşte ca echipa pe care o pregăteşte să înscrie de mai multe ori: „O victorie meritată. Pot spune că am făcut un joc bun. Defensiv, o singură oportunitate le-am dat celor de la Daco-Getica. În rest, băieţii au răspuns foarte bine cerinţelor mele. Ne-am dus peste ei, am făcut un presing sus, am reuşit să recuperăm multe mingi. Ofensiv, îmi doresc mai mult de la echipă pentru că în momentul când ajungem în ultimii 20 de metri trebuie să avem o personalitate mai mare, să marcăm mai multe goluri pentru că ne creăm ocazii multe, dar marcăm puţine goluri!. Şi astăzi am avut în jur de 7-8 ocazii de a marca, în afară de cele două goluri. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru că au avut o atitudine bună şi au reuşit să câştigăm jocul. Mă aşteptam la un meci dificil pentru că echipa celor de la daco Getica, chiar dacă este tânără, la fel ca şi a noastră, încearcă să joace un fotbal plăcut şi are jucători care vor să se afirme”.

#”Să avem răbdare cu Prepeliţă”

Managerul echipei noastre a vorbit şi despre revenirea lui Prepeliţă la FC Argeş: „Prepeliţă este un jucător cu experienţă. Mă bucur că a făcut alegerea să vină la noi. Trebuie să avem răbdare cu el. După 9 luni a jucat primul meci oficial. Este un jucător care cu siguranţă, în cel mai scurt timp, va ajunge la un nivel bun şi ne va ajuta. Important este să luăm fiecare meci în parte. Îmi doresc ca la fiecare meci să reuşim să dăm totul pe teren şi să obţinem maximum. Este important pentru jucătorii noştri să avem rezultate pozitive, ca să capete încredere şi mai mult curaj, pentru că au nevoie de acest lucru”.

Vrea un stadion plin la meciul cu Rapid

Dică îşi doreşte ca meciul cu Rapid, de duminica viitoare, să se dispute cu un stadion plin: „La meciul de campionat cu Rapid, aştept ca piteştenii să vină în număr cât mai mare la stadion şi să ne încurajeze. Jucătorii trebuie să fie pregătiţi pentru acest meci pentru că întâlnim o echipă foarte bună din liga a doua, cu investiţii foarte mari la nivelul acestui eşalon. Şi noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga”.