Prima înfrângere din turul campionatului!

Aerostar Bacău-FC Argeş 1-0(0-0)
A marcat: Buhăcianu(min.68).

FC Argeș a înregistrat sâmbătă după amiază prima înfrângere din acest tur de campionat și a întrerupt seria celor șapte rezultate pozitive obținută până acum. Echipa noastră a pierdut nemeritat, la limită, 0-1, confruntarea din deplasare cu Aerostar Bacău, una dintre formațiile care luptă pentru evitarea retrogradării.

Fără mai mulți titulari care se confruntă cu probleme medicale, antrenorul Emil Săndoi a fost nevoit să facă improvizații în primul 11-ce iar acest lucru s-a văzut și în jocul echipei noastre. În primul mitan cel mai aproape de gol a fost Buhăescu și Raul Costin, însă de fiecare dată, portarul Potcoavă a reușit să păstreze intactă poarta. După revenirea de la cabine moldovenii au deschis scorul cu aproape 20 de minute înainte de final, în urma unei faze care nu anunța nimic. Portarul Ureche a ieșit din poartă la marginea careului pentru a respinge o minge, a pierdut duelul cu Buhăceanu, care după ce a preluat balonul, a trimis în poarta goală. După primirea golului, Săndoi a făcut două schimbări în încercarea de a forța egalarea. I-a introdus în teren pe Năstăsie și Cezar Mihalache, iar presiunea pusă pe adversar a început să crească. În ultimele 20 de minute ale partidei, echipa noastră a reușit să pună în pericol poarta apărată de portarul Potcoavă în două rânduri. Mai întâi Șerban a pătruns în careu, însă șutul său a lovit bara laterală, iar apoi portarul gazdelor a respins în transversală, o lovitură liberă executată de Năstăsie. S-a terminat 1-0 pentru Aerostar Bacău care a marcat la singurul șut pe spațiul porții alb-violeților. Piteștenii au irosit în această partidă trei mari ocazii de gol, la două dintre acestea balonul lovind bara. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 6 al clasamentului, cu 15 puncte, acumulate în 8 etape, în timp ce Aerostar Bacău a părăsit zona nisipurilor mișcătoare, moldovenii urcând până pe locul 14, cu cele 7 puncte, acumulate în 8 runde.

Caseta tehnică:

Aerostar Bacău: Potcoavă – Mihălăchioae, Al. Ichim, Mihăeş (cpt.), Chirilescu – Sahru, I. Chirilă, Căinari (min.82 Adăscăliţei), Hurdubei (min.90 Istrate) – Vraciu, Buhăcianu (min.72 Pavel). Antrenor: Cristi Popovici.

FC Argeş: Ureche – Vişa, Şerbănică, Hreniuc – Şerban, Raul Costin (cpt.), Panait (min.76 Năstăsie), Tofan – Buleică, Buhăescu, Oancea (min.79 Mihalache). Antrenor: Emil Săndoi

Arbitri: Ovidiu Petru Oprea (Ploieşti), Florin Mihai Cosma (Piatra Neamţ), Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ).

Observatori: Laurenţiu Vărgatu(Brăila), Constantin Mircea(Buzău).

Cum s-a marcat golul:

min.68: 1-0! Ureche iese greşit din poartă la un duel cu Buhăcianu, atacantul interceptează balonul, îl driblează pe portarul piteştean şi trimite în poarta goală.