Primul punct în Liga I!

FC Argeș – UTA Arad 1-1 (0-1)
Au marcat: Malele (min.76) / Bustea(min.10)
FC Argeș a obținut primul punct în Liga I după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu UTA Arad, din runda cu numărul 3 din Casa Liga 1. Disputa dintre cele două nou promovare a fost una cu nerv și ritm, dar și cu ocazii mari de ambele părți.  Foto: Gabriela Neacșu
Oaspeţii au deschis scorul rapid, prin Bustea care l-a învins pe Croitoru cu un șut plasat din afara careului. Arădenii și-au mai trecut în cont două mari ocazii de gol în prima repriză prin Ciprian Rus. Mai întâi a tras pe lângă poartă din poziţie ideală, iar la scurt timp a tras puternic din foarfecă, pe centrul porţii, dar portarul Flaviu Croitoru a avut un reflex de senzaţie. Replica echipei noastre a fost dată de Robert Grecu, însă șutul mijlocașului piteștean a fost scos din vinclu de portarul Moldovan. La puțin timp după revenirea de la cabine, Năstăsie a tras în forță, însă gooal-keperul arădenilor a reușit să respingă. Mijlocașul Ionuț Șerban i-a dat emoții lui Moldovan cu un șut de la 20 m care a fost reținut de portarul arădean în doi timpi. UTA a replicat prin Buhăcianu, care a ratat şansa de a majora scorul, după a scăpat singur cu portarul dar a tras peste transversală!. FC Argeș a restabilit egalitatea în minutul 76 prin nou-intratul Malele, care a luat pe cont propriu o acţiune şi a finalizat imparabil cu un șut din unghi. Arădenii au ratat șansa victoriei în prelungiri când centrarea lui Ursu a căzut pe bara transversală. S-a terminat 1-1, rezultat în urma căruia atât FC Argeș, cât și UTA, au rămas fără victorie după primele trei etape disputate din acest sezon competițional.
Caseta tehnică: 
FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Șerbănică – Șerban(min.71 Malele), Meza Colli – Mirică(min.1 Năstăsie min.80 Mușat), Honciu(min.71 Panait), R. Grecu – Mediop(min.71 Deac).
Rezerve neutilizate: Greab – G. Matei, Barbu, Blejdea. Antrenor Ionuț Badea.
UTA Arad: Moldovan – Bustea(min.18 Tomozei), Benga, Ilie(min.80 Erico), Roumpoulakou – Albu, Roșu – Tescan(min.80 Rusu), Hora, Buhăcianu(min.69 Ursu) – C. Rus(min.69 Ioniță).
Rezerve neutilizate: Balauru – Klapan, Melinte, Morar. Antrenor: Laszlo Balint.
Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureş) Vasile Marinescu (Bucureşti) – Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: George Găman (Craiova).
Observator de joc: Ion Craiu
Observator de arbitri: Irina Mîrț
Cum s-au marcat golurile:
min.10: 0-1! Bustea înscrie spectaculos, cu un șut pe jos de la 25 de metri!
min.76: 1-1! Năstăsie îl angajează în adâncime pe Malele, Ilie greșește alunecarea, iar atacantul angolez trimite în plasă, cu un șut la colțul lung!.