Procesul de acreditare la meciul FC Argeș – Dinamo

Clubul FC Argeş deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu FC Dinamo 1948, din etapa cu numărul 8 a play-out-ului Casa Liga 1, partidă programată, duminică, 16 mai 2021, de la ora 16.30, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până vineri, 14 mai, ora 12.00, la adresa de email: mediafcarges@yahoo.com

Cererile trebuie să conţină obligatoriu numele şi prenumele dumneavoastră, instituţia media pe care o reprezentaţi, tipul de acreditare pe care îl doriţi (masa presei sau foto) şi o copie scanată după legitimaţia de serviciu vizată la zi.

În conformitate cu protocolul de organizare al meciurilor oficiale, emis de către FRF şi LPF, facem următoarele precizări:

– Acreditările la meci pentru competiţia CASA LIGA 1 în perioada de restricţii sunt limitate la un total de maxim 20 persoane la masa presei, dacă capacitatea acestui sector a fiecărui stadion permite acest lucru şi 16 acreditări foto. Cum masa presei a stadionului Nicolae Dobrin are un total de 35 de locuri, pot fi acreditaţi doar 11 jurnalişti (30% din capacitatea admisă în acest sector).
– Acreditarea este nominală şi Nu este transmisibilă.
– Depunerea unei cereri de acreditare Nu este echivalentă cu acordarea acreditării!.
– Orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare.

Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată vineri, 14 mai, după ora 14.00, pe site-ul clubului.

La sosirea la stadion, reprezentanţii mass-media trebuie să se supună examenelor medicale – (filtru epidemiologic, chestionar, termometrizare), fiind necesară prezenţa celor acreditaţi la ora 15.45, cu 45 minute înainte de începerea partidei!.
Toţi reprezentanţii media acreditaţi pot urmări desfăşurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezenţa fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1), în spatele panourilor publicitare, în partea laterală a fiecărei porţi!.

PREZENŢA TUTUROR ÎN INCINTA STADIONULUI ESTE POSIBILĂ NUMAI CU MASCĂ DE PROTECŢIE !
Cum orice filmare înaintea, în timpul şi după încheierea meciului este INTERZISĂ în această perioadă, conform anexei din protocolul media transmis de LPF este INTERZIS accesul în incinta stadionului cu orice cameră video (cu excepţia deţinătorilor de drepturi TV).

Nu se vor organiza conferinţe de presă, nu va fi amenajată zonă mixtă!
Conferinţa de presă organizată cu reprezentanţii mass-media după fiecare meci, precum şi interviurile din zona mixtă sunt interzise pentru a evita riscul de infectare a antrenorilor sau a jucătorilor. Fiecare club trebuie să organizeze o altfel de conferinţă de presă, la care vor fi prezenţi doar antrenorul principal şi ofiţerul de presă al clubului, alături de un operator tehnic al deţinătorilor de drepturi TV.