Procesul de acreditare pentru meciul FC Argeș – Universitatea Craiova

Clubul FC Argeş deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 16 a Casa Liga 1, partidă programată, duminică, 21 noiembrie 2021, de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până sâmbătă, 20 noiembrie, ora 12.00, la adresa de email: mediafcarges@yahoo.com

Cererile trebuie să conţină obligatoriu numele şi prenumele dumneavoastră, instituţia media pe care o reprezentaţi, tipul de acreditare pe care îl doriţi (masa presei sau foto) şi o copie scanată după legitimaţia de serviciu vizată la zi.

În conformitate cu protocolul de organizare al meciurilor oficiale, emis de către FRF şi LPF, facem următoarele precizări:

– Acreditările la meci pentru competiţia CASA LIGA 1 în perioada de restricţii sunt limitate la un total de maxim 20 persoane la masa presei, dacă capacitatea acestui sector a fiecărui stadion permite acest lucru şi 16 acreditări foto. Cum masa presei a stadionului Nicolae Dobrin are un total de 35 de locuri, pot fi acreditaţi doar 17 jurnalişti (50% din capacitatea admisă în acest sector).
– Acreditarea este nominală şi Nu este transmisibilă.
– Depunerea unei cereri de acreditare Nu este echivalentă cu acordarea acreditării!.
– Orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare.

Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată sâmbătă, 20 noiembrie, după ora 14.00, pe site-ul clubului nostru, www.argesfc.ro.

Datorită protocolului impus de autorități şi pentru a acoperi cât mai multe publicaţii, clubul își rezervă dreptul de a acorda o singură acreditare – nominală – pentru fiecare publicaţie. De asemenea, acreditările vor fi acordate doar publicațiilor care în ultima perioadă au acoperit știri sau subiecte legate de clubul nostru. Prioritate vor avea ziarele, site-urile, posturile radio și tv locale și naționale. La masa presei, jurnaliştii trebuie să păstreze o distanţă de un scaun între persoane.

Conform protocolul în vigoare, toți reprezentanții presei care participă la meci trebuie să îndeplinească una dintre condiții:

– Să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Să se afle în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
Este obligatorie prezentarea certificatului verde care atestă apartenența la una dintre cele două categorii.

La sosirea la stadion, reprezentanţii mass-media trebuie să se supună examenelor medicale – (filtru epidemiologic, chestionar, termometrizare), fiind necesară prezenţa celor acreditaţi la ora 17.15, cu 45 minute înainte de începerea partidei!.

Toţi reprezentanţii media acreditaţi pot urmări desfăşurarea partidei numai de la masa presei (zona 2). Prezenţa fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona 1), în spatele panourilor publicitare, în partea laterală a fiecărei porţi!.

Sunt din nou permise conferințele de presă și declarațiile la zona mixtă. Reprezentanții celor două echipe au dreptul de a refuza participarea la acestea.

Masca de protecție este obligatorie pentru jurnaliști pe toată durata prezenței acestora în stadion!.