Derby local pierdut în ultimele secunde

FC Argeș II – CS Real Bradu 1-2(0-1)
Au marcat: Telcean(min.57) / Dima(min.42), Ayza(min.90+3 pen)
FC Argeș II nu se regăsește nici în partea secundă a acestui sezon de liga a treia. Satelitul clubului nostru a pierdut cu 1-2, confruntarea de vineri după-amiază, de la baza sportivă Albota, cu CS Real Bradu, din runda cu numărul 13 a seriei a IV-a.
Puștii lui Constantin Schumacher ar fi meritat să obțină un punct în derby-ul local, însă și de această dată greșelile individuale au cântărit decisiv. Piteștenii au primit gol pe finalul primului mitan dintr-o fază fixă după ce Gino Oprescu și Tiberiu Coman își trecuseră în cont ocazii bune de a marca. Portarul Frumuzache a întâmpinat probleme la o lovitură liberă, iar Dima a trimis în plasă!. La puțin timp după revenirea de la vestiare, Tudor Telcean a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap. Pe finalul partidei, Tiberiu Coman și Vlad Tudor puteau aduce Piteștiul în avantaj, însă nu l-au putut învinge pe portarul Rădulescu din câțiva metri!. Bradu a dat lovitura la ultima fază a meciului după o imprudență a lui Curescu care l-a faultat la marginea careului de 16 m pe Cotun. Centralul partidei a indicat punctul cu var, penalty-ul fiind transformat de Roberto Ayza. În urma acestui eșec, FC Argeș II a rămas pe locul 10, cu cele 4 puncte, acumulate în 13 etape. Următorul meci al alb-violeților este programat vineri, 26 noiembrie, de la ora 14.00, în deplasare, cu Dinamo 2, ocupanta locului 4.
Caseta tehnică:
FC Argeș II: Frumuzache – Mălin(cpt), I. Oprescu, Telcean, Dobra(min.46 Curescu) – Găleșeanu(min.64 Dinoci), Moisie, Butoiu, Duminică(min.46 V. Tudor) – G. Oprescu(min.88Drugan), 17.Coman.
Rezerve neutilizate: Grigore, Ene, Tecuceanu, Aguță, Ciuciulete. Antrenor: Constantin Schumacher.
CS Real Bradu: Rădulescu – Nica(min.67 Leancă), Păun, Pîslaru(cpt), Neagu – Govlej, A. Negru(min.46 Ayza), Ciucă, Dima(min.71 C.Tănase) – Mormolea(min.46 Cotun), Ristea.
Rezerve neutilizate: Zaharia, Troacă, Troi. Antrenor: Cristi Negru.
Cartonașe galbene: Mălin, I.Oprescu, Curescu / Nica, Neagu, Cotun
Arbitru: Tudorel Pîrlog(Brăila) / A1:Marian Istrate(Buftea) /A2:Cristi Ichim(Brăila)
Observatori: Grigore Tomoioagă(Râmnicu Vâlcea), Nicolae Ologeanu(Alexandria)