Puştii lui Ghiţă, învinşi de copiii lui Hagi!

FC Viitorul Constanţa – FC Argeş 4-2(2-2)

Luni au debutat, pe stadionul Orășenesc Ovidiu, întrecerile turneului semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Juniori Under 13. La acest turneu semifinal participă patru echipe: FC Viitorul, FC Argeş, Prosport Academy şi Comstar Vaslui.

FC Argeş Under 13 a început cu stângul acest turneu semifinal după ce a pierdut cu 4-2 confruntarea de luni seară cu echipa gazdă, FC Viitorul Constanţa. Puştii lui Daniel Ghiţă au condus de două ori în această partidă, cu 1-0 şi 2-1, însă au trebuit să se recunoască învinşi la final de constănţeni. Diferenţa s-a făcut după pauză când dobrogenii au fost mai inspiraţi pe faza ofensivă. Golurile Viitorului au fost marcate de Vlad Sandu şi Adrian Mazilu, în prima repriză, şi Adrian Caragea şi Enes Sali, în partea secundă a întâlnirii. Pentru echipa noastră au înscris Mario Tudose, în minutul 5 din penalti şi Luca Stancu în minutul 22. FC Argeş va întâlni în această seară pe Comstar Vaslui.
Câștigătoarea turneului semifinal de la Constanţa se va califica în finala Campionatului Național de Juniori U13, programată pe 24 iunie, la Buftea, unde va întâlni câştigătoarea turneului semifinal de la Craiova.
# Gino Oprescu şi-a rupt mâna
Partida de luni după-amiază dintre FC Viitorul U13 și FC Argeș U13 nu a fost lipsită de incidente. Piteșteanul Gino Oprescu a suferind o fractură la încheietura mâinii drepte în urma unui duel cu un adversar. Deşi echipa sa a pierdut, antrenorul Daniel Ghiţă este mulţumit de evoluţia echipei sale: „Am întâlnit o echipă cu jucători de calitate şi cu experienţă. În prima repriză am jucat de la egal la egal cu cei de la Viitorul, însă în a doua repriză au fost mai buni ca noi. Din păcate, am avut şi o accidentare. Gino Oprescu şi-a rupt mâna în urma unui duel cu portarul celor de la Viitorul. Suntem alături de el şi îi urăm însănătoşire grabnică. Chiar dacă am pierdut, eu sunt mulţumit de jocul echipei. Şi din înfrângeri trebuie să învăţăm. Sper să câştigăm meciurile cu Vasluiul şi Prosport şi să încheiem acest turneu semifinal cu fruntea sus”.

FC Argeş Under 13: Calotă, Ene, Tudose, Antonio Petre, Stancu, Drugan, Ionică, Miu, Opescu. Pe parcurs au mai intrat Pîrvu, Andrei Petre şi Budea. Antrenor: Daniel Ghiţă.

Programul turneului semifinal de la Ovidiu:

Luni, 18 iunie 2018:
Comstar Vaslui – Prosport Academy 1-2
FC Argeș – FC Viitorul 2-4

Marți, 19 iunie 2018:
ora 17.30 Prosport Academy – FC Viitorul
ora 19.00 Comstar Vaslui – FC Argeș

Miercuri, 20 iunie 2018:
ora 9.45 FC Argeș – Prosport Academy
ora 11.15 FC Viitorul – Comstar Vaslui

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.