FC Argeş începe vineri pregătirea pentru noul sezon!

După o vacanţă de trei săptămâni, FC Argeş va începe vineri pregătirea pentru noul sezon competiţional. Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre va suna adunarea la ora 11, la stadionul Nicolae Dobrin. Cu o zi înainte de reunirea lotului, piteştenii vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. Primul antrenament al fotbaliştilor alb-violeţii va fi unul de reacomodare la efort, urmând ca de sâmbătă staff-ul tehnic să mărească intensitatea şedinţelor de pregătire având în vedere că urmează o perioadă de acumulări.

După o săptămână de pregătire pe plan local, FC Argeş va pleca în cantonament. Locaţia aleasă de staff-ul tehnic şi conducerea clubului este curtea de Argeş. Piteştenii vor fi cantonaţi la hotelul Posada care oferă condiţii foarte bune de cazare, masă şi recuperare, antrenamentele urmând să fie efectuate pe stadionul Municipal din oraşul Basarabilor, dar şi la baza de la Valea Iaşiului deţinută de omul de afaceri Benone Lazăr. Stagiul de pregătire de la Curtea de Argeş va dura 8 zile, din 4 iulie şi pînă pe 11 iulie, urmînd ca piteştenii să mai meargă încă o dată în fosta capitală a Ţării Româneşti, în perioada 17-21 iulie, pentru un minicantonament.

#Vor 7 amicale

Antrenorul Emil Săndoi îşi doreşte ca în perioada precompetiţională FC Argeş să dispute 7 partide de verificare. Printre adversarii aleşi se numără ACS Basarabi Curtea de Argeş, Metaloglobus Bucureşti, CS Baloteşti, Academica Clinceni şi Rapid Bucureşti. Oficialii grupării din Trivale mai poartă discuţii şi cu alte echipe de liga a doua pentru a completa programul jocurilor de verificare. Printre posibilii adversari din amicale ar putea fi şi Farul Constanţa. Meciurile de pregătire se vor disputa la Curtea de Argeş şi la Piteşti, locaţia exactă urmând a fi anunţată cu câteva zile înainte de joc.

#Negocieri cu jucători valoroşi

Tehnicianul grupării din Trivale spune că la reunirea lotului vor fi şi nume noi: „Suntem în discuţii cu câţiva jucători valoroşi, cu experienţă în Liga I, însă deocamdată nu putem să dăm nume până nu vom finaliza tratativele şi vom semna actele. Vor fi şi plecări de la echipă. Unora dintre fotbaliştii din lotul de anul trecut le-au expirat contractele, iar la alţii vom renunţa de comun acord. la startul noului sezon îmi doresc să avem un lot puternic şi echilibrat pe toate posturile” a spus Emil Săndoi.

Programul echipei FC Argeş:

Joi, 28 iunie – vizita medicală la Craiova

Vineri, 29 iunie, ora 11 – reunirea lotului

4-11 iulie – cantonament Curtea de Argeş

17-21 iunie – semicantonament Curtea de Argeş

Programul meciurilor de pregătire:

7 iulie – amical ACS Basarabi Curtea de Argeş

11 iulie – posibil amical Farul Constanţa

14 iulie – amical Academica Clinceni

18 iulie – amical CS Baloteşti

20 iulie – amical Rapid Bucureşti

24 iulie – adversar nestabilit

28 iulie – adversar nestabilit

4 august – startul noului sezon

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.