Raul Costin: „Merităm să ajungem pe primul loc”

Raul Costin, căpitanul alb-violeţilor îşi doreşte foarte mult ca FC Argeş să obţină o victorie în confruntarea de miercuri, de la ora 14, din deplasare, cu FC Snagov. Liderul echipei noastre spune că piteştenii nu trebuie să rateze şansa de a ajunge în vârful piramidei.

Mijlocaşul argeşean a vorbit despre partida de mâine cu ilfovenii, însă a povestit şi ce l-a determinat să vină la gruparea din Trivale. „Miercuri avem un meci foarte greu, dar e o partidă care ne place şi consider că putem aduce toate punctele acasă. Avem oportunitatea să ajungem pe primul loc. În cazul unui succes îi vom depăşi pe cei de la Sportul Snagov în clasament. Merităm să ajungem pe prima poziţie după acest tur de campionat foarte bun. Nimeni nu se aştepta să avem parcursul acesta, dar iată că suntem în grafic. Atmosfera la echipă este foarte bună şi mergem cu încredere la acest meci. Avem două eşecuri în cele 18 etape disputate. Această ediţie de campioant este foarte disputată, nu există echipe mari şi echipe mici. Noi ne-am încurcat la Farul şi la Bacău. Până la finalul campionatului se vor mai pierde puncte neaşteptate. Aţi văzut că Petrolul s-a încurcat cu UTA iar la noi oamenii erau nemulţumiţi pe reţelele de socializare că nu am obţinut o victorie mai categorică la Arad. Dacă o echipă leagă două victorii, poate ajunge sus în clasament, iar dacă pierde două jocuri la rând cade la mijlocul clasamentului. Vrem să terminăm în primele trei. Cu echipele de tradiţie avem altă concentrare, cu cele mai slab cotate intervin şi alţi factori. Aţi văzut ce terenuri au fost la Bacău şi la Constanţa. În rest, suntem mulţumiţi, am marcat meci de meci, ne-am luptat de la egal la egal cu orice echipă, dar câteodată concentrarea lasă de dorit. Dacă nu aveam cele două eşecuri, eram pe primul loc. E presiune pe noi şi dorim mai mult de la noi pentru că avem experienţă”.

#”Locul lui FC Argeş este în Liga I”
Costin îşi doreşte să joace cu FC Argeş în cât mai scurt timp în Liga I: „Mă simt foarte bine la FC Argeş. Sunt de un an şi jumătate la Piteşti. Am ales cu inima deschisă să vin aici şi vreau să ajung cu această echipă în Liga I. Puţini ştiu că eu mi-am început cariera la Sporting Piteşti, unde l-am avut antrenor pe domnul Tănase Dima. Sunt aici de un sezon si jumătate şi nu mă gândesc să plec. Mi-a fost prezentat un proiect serios şi am fost încântat. Încă pot evolua la nivel înalt, iar echipa asta merită să evolueze în primul eşalon. Avem jucători experimentaţi care au evoluat şi în Liga I, Buhăescu, Năstăsie, Enceanu, Şerban, Vişa, Vasile Gheorghe, Nilă, Tavi Popescu, plus conducerea tehnică. Suntem o familie unită şi se vede plăcerea şi dorinţa de a juca fotbal. Să sperăm că se vor rezolva şi problemele cu actele pentru a putea promova în Liga I” a spus căpitanul grupării din Trivale la emisiunea Repriza de Sport, de luni, de la Antena 1 Piteşti, moderată de Ionuţ Manta.