În coasta liderului!

FC Argeş – Academica Clinceni 1-0(1-0). A marcat: Ionuţ Şerban(min.37).

FC Argeş îşi continuă parcursul foarte bun din acest tur de campionat. Alb-violeţii au obţinut vineri seară a 11-a victorie din prima parte a sezonulului după ce s-au impus cu 1-0 în confruntarea de pe propriul teren cu Academica Clinceni. Cele trei puncte obţinute de echipa noastră sunt foarte importante pentru economia clasamentului, gruparea din Trivale urcând pe locul 4, la doar două puncte în spatele liderului, Chindia Târgovişte care în această rundă nu a obţinut decât o remiză în deplasarea de la Luceafărul Oradea.
Disputa dintre argeşeni şi ilfoveni a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, cele mai multe, dar şi cele mai mari în dreptul alb-violeţilor. După un sfert de oră destul de anost şi plictisitor, Buhăescu putea deschide scorul în două rânduri, însă portarul oaspeţilor a reuşit să pareze şuturile consecutive expediate de vârful alb-violet din interiorul careului. FC Argeş a deschis scorul cu opt minute înainte de pauză prin mijlocaşul Ionuţ Şerban, care servit perfect de Buhăescu, a trimis în plasă, din câţiva metri. La zece minute după revenirea de la cabine, Academica Clinceni a rămas în zece oameni după ce Alexandru Nicola a văzut al doilea galben. Rămaşi în inferioritate numerică, oaspeţii nu au abandonat lupta şi au încercat să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Argeşenii au avut câteva şanse de a închide partida, însă Turda, Hreniuc şi Buhăescu s-au întrecut în ratări din poziţii ideale. Clinceniul a fost periculoasă pe finalul partidei, însă portarul Tavi Popescu a fost şi de această dată constant în evoluţie, reuşind să scoată de la rădăcina barei şutul unui adversar, din interiorul careului. În urma acestei victorii, FC Argeş a urcat pe locul 4 al clasamentului, cu cele 38 de puncte, acumulate în 18 runde. Echipa noastră este la doar două puncte în spatele liderului Chindia Târgovişte şi la doar un punct de Petrolul Ploieşti, ocupanta ultimei trepte a podiumului.

Caseta tehnică:
FC Argeş: Popescu – Tofan, Turda, Gugu, Hreniuc – Şerbănică, Şerban(min.66 Enceanu – min.86 Stan), Raul Costin(cpt), Vasile Gheorghe – Cătălin Barbu(min.77 Bîrzan), Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi.
Academica Clinceni: Vâlceanu – Achim, Patriche(cpt), Răuţă, Dobrescu – Olariu, Nicola, Şut, Găină (min.46 Bogdan Barbu) – Mihalcea, Ion Robert(min.67 Horşia). Antrenor: Ilie Poenaru.
Arbitri: Cătălin Buşi (Vâlcea), Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamţ), Claudiu Lucaciu (Cluj).
Observatori: Andrei Ioniţă(Bucureşti), Adrian Petre(Buzău).
Stadion: Nicolae Dobrin, spectatori 500
Cartonaşe galbene: Cătălin Barbu, Gugu, Buhăescu, Hreniuc, Raul Costin, Tofan, Tavi Popescu / Nicola, Achim, Olariu
Cartonaşe roşii: Nicola(min.55)