Raul Costin: „Ne dorim victoria cu orice preţ”

Şi jucătorii echipei noastre sunt conştienţi de de importanţa partidei cu CS Mioveni. Pentru mijlocaşul Raul Costin şi atacantul Andrei Nilă, disputa cu galben-verzii este una mai specială având în vedere faptul că ambii fotbali;ti ai echipei noastre au evoluat la rivala piteştenilor.
Raul Costin spune că nu este loc de sentimentalisme în meciul de marţi seară: „Este un derbi local aşteptat de toţi iubitorii fotbalului. Va fi un meci aprig între două echipe care îşi doresc foarte mult victoria. Şi în tur a fost destul de greu meciul, chiar dacă nu a fost spectaculos. Sperăm să înscriem la meciul de marţi şi să menţinem această linie pe care suntem acum. Am înscris cam la toate meciurile, în afară de cea cu Suceava în care am ratat foarte mult. Sperăm să-i facem fericiţi pe toţi suporterii care vor veni la stadion. Ne dorim să fie în număr mare pentru că atunci când nu au fost rezultate, ne-au cam certat. Acum când echipa merge bine şi avem rezultate, vrem să fie alături de noi. Ne dorim victoria cu orice preţ. Vom lupta pentru locul 3 pentru că putem ajunge acolo”.
#”Cu determinare vom ieşi învingători”
Andrei Nilă este convins că dacă FC Argeş va reuşi să se exprime în teren la adevărata valoare, alb-violeţii nu au cum să nu câştige toate punctele puse în joc : „Îi cunosc pe cei din Mioveni pentru că am jucat acolo. La noi s-a creat un lot puternic, suntem ca o familie. Nu cred că vom avea probleme dacă vom intra pe teren cu aceeaşi determinare. Să fim concentraţi şi cu siguranţă vom ieşi învingători. Aşteptăm publicul să vină în număr cât mai mare la stadion. Vreau ca după meci să fim toţi mulţumiţi şi bucuroşi”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.