Remiză albă în derby-ul județean

CS Mioveni – FC Argeș 0-0 

CS Mioveni și FC Argeș au încheiat la egalitate, 0-0, în derby-ul județean, de vineri seară, de pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Cel mai așteptat meci de fanii celor două echipe nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor, ocaziile mari de gol lipsind cu desăvârșire. foto: Gabriela Neacșu

Adrian Scarlatache a fost foarte aproape de a deschide scorul încă din primul minut, însă foarfeca fundașului de la CS Mioveni nu a prins cadrul porții lui Croitoru. Replica alb-violeților a fost dată de Fatai, însă șutul acestuia a fost reținut de portarul Răzvan Ducan. După pauză, FC Argeș a crescut presiunea pusă pe adversar, însă Mioveniul s-a apărat destul de bine și închis bine spațiile. Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Kehinde Fatai i-a dat ceva emoții goalkeeper-ului de la CS Mioveni, însă lovitura sa de cap a trecut mult peste transversală. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia FC Argeș a rămas pe locul 9, cu cele 15 puncte, acumulate în 11 etape. Pentru echipa noastră va urma o pauză de două săptămâni prilejuită de meciurile reprezentativelor naționale ale României.

Caseta tehnică:

CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait(min.46 Toma), Dumitriu(min.69 Cierpka), Şerbănică – Buziuc(min.39 Blănaru), Rusu(min.85 Cristea), Sanoh(min.69 Rădescu).Rezerve neutilizate: Popescu – Coşoreanu, Iacob, Burnea.

Antrenor: Alexandru Pelici.

FC Argeş: Croitoru – Tofan(min.83 Viana), Turda, Joao Miguel, Boldor(min.60 Arias) – Işfan(min.83 Teles), Meza Colli, Raynov, Latovlevici – Cr. Tănase(min.20 Palic – min.60 Dumitru) – Fatai.Rezerve neutilizate: Greab – Piţian, Muşat, Şerban, Teles.

Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.

Cartonașe galbene: Panait, Toma / Boldor

Stadion: Orășenesc(Mioveni) Spectatori: 4.000

Arbitru: Istvan Kovacs / A1 Vasile Marinescu / A2 Mihai Ovidiu Artene 

Observator joc: Ion Marin

Observator arbitri: Victor Berbecaru

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds