Mihai Ianovschi, membru în Comisia Tehnică a FRF

În ședința Comitetului Executiv de acum câteva zile s-a stabilit noua componență a Comisiei Tehnice a FRF.

În componența acestui for a fost reconfirmat și Mihai Ianovschi, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al clubului FC Argeș. Acesta va avea drept de vot și va avea un cuvânt de spus în privința antrenorilor de la reprezentativele de fotbal ale României. Noii membri sunt Florin Bratu, Massimo Pedrazzini și Marius Niculae, care începând de luna trecută ocupă funcția de Manager Sportiv al loturilor naționale de tineret și juniori. Acesta din urmă nu va avea însă drept de vot.

”Școala argeșeană a dat fotbalului mulți tehnicieni”

Mihai Ianovschi spune că prin această numire, FRF îi recunoște munca de zeci de ani în slujba sportului rege: ”Prin această numire a fost reconfirmată activitatea mea de 48 de ani în fotbal, dar și valoarea școlii argeșene care de-a lungul timpului a dat fotbalului românesc mulți tehnicieni. I-aș aminti acum pe Ionuț Badea și Nicolae Dică, antrenori secunzi la Naționala României, Adrian Mutu, selecționer la reprezentativa de Tineret a României, Eugen Anghel, antrenor cu portarii la loturile naționale, Jean Vlădoiu, membru în Comisia Tehnică, Mihăiță Ianovschi, lector timp de 5 ani la Școala Federală de Antrenori, etc. Eu sunt sub contract cu FRF din 1997 și am ocupat diverse funcții. Am fost secund la generația lui Mutu și Chivu, antrenor principal la generația lui Tamaș și Zicu cu care am obținut calificarea la turneul final din Israel, antrenor zonal, iar din 2014, sunt referent zonal și membru în Comisia Tehnică a FRF”.

Componența Comisiei Tehnice a FRF:
Mihai Stoichiță – președinte
Lucian Burchel, Aurel Țicleanu – vicepreședinți
Cristian Dulca, Marin Ion, Ionel Augustin, Miodrag Belodedici, Rodion Cămătaru, Dumitru Dumitriu, Ion Geolgău, Mihai Ianovschi, Dumitru Moraru, Florin Bratu, Mirel Rădoi, Marcel Răducanu, Massimo Pedrazzini, Lucian Sănmărtean, Jakab Zoltan – membri
Marius Niculae, Felix Grigore, Vlad Munteanu, Andrei Vochin – membri fără drept de vot