Remiză albă la Târgu Jiu

FC Argeș a început noul sezon cu o remiză albă, după ce a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de sâmbătă, de la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii.

Disputa de pe Stadionul Constantina Diță a fost una destul de anostă, cu puține ocazii de gol de ambele părți. Jocul echipei noastre nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, în multe momente fiind destul de slab, piteștenii ajungând destul de greu în faza porții adverse. Alb-violeții puteau deschide scorul încă din debutul primei reprize, însă Geantă a scos de sub transversală lovitura liberă executată de Haită. Replica gazdelor a venit prin Tiihonen și Dănescu care l-au pus la grea încercare pe portarul Straton. După revenirea de la cabine, Argeșul putea debloca tabela, însă Rusu, din poziție ideală, nu a prins spațiul porții! Până la finalul partidei, același Rusu și Zătreanu au încercat să-l învingă pe goalkeeper-ul gorjenilor, însă de fiecare dată s-au precipitat și nu au ales soluțiile cele mai bune. Prestația echipei noastre de la Târgu Jiu trebuie să fie un semnal de alarmă pentru tehnicianul alb-violet care trebuie să remedieze într-un timp foarte scurt deficiențele de pe faza de construcție și din compartimentul ofensiv.

 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FC Argeș 0-0

 

Viitorul Pandurii: Geantă – Jozic (min.81 Popa), Savu (min.64 Moisie), Mrsulja, Godja – Dănescu (min.64 Buțurcă), Brînzan (cpt.), Acolatse, Tiihonen – Vulpe (min.81 Gîrbiță), Andreaș (min.81 Croitoru)
Rezerve neutilizate: Krupenschi – Core, Geană, Pîrcălabu
Antrenor: Călin Cojocaru

FC Argeș: Straton – Tofan, Turda (cpt), Tudose, Lazăr (min.68 Zătreanu) – Boboc, Panait (min.68 Rizzi), Bertrand(min.68 Angelov) – Haită (min.46 Mihalic) – Buhăcianu (min.89 Pîrvu), Rusu
Rezerve neutilizate: Bucur – Grigore, Balaur, Balgiu
Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonașe galbene: Tiihonen, Jozic, Brînzan, Vulpe, Dănescu / Tofan, Boboc

 

Stadion: Municipal ”Constantina Diţă” (Târgu Jiu)

Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara) /Asistent 1: Ioan Daniel Humiță (Armeniş – Caraş Severin) / Asistent 2: Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) / Arbitru de rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba)

Observator de arbitri: Dan Monea (Aiud)

Delegat de joc: Marian Lumînare (Bucureşti).