Remiză albă obținută în inferioritate numerică!

Turris Turnu Măgurele – FC Argeș 0-0

FC Argeș a trebuit să se mulțumească doar cu un punct după ce a terminat la egalitate, 0-0, confruntarea de vineri seară, din deplasare cu Turris Turnu Măgurele, din prima etapă a play-off-ului Ligi 2. Piteștenii au evoluat aproape o repriză în zece oameni după ce Andrei Panait a văzut direct cartonașul roșu în debutul părții secunde pentru un fault la Serediuc.          sursa foto: facebook FC Turris Turnu Măgurele

Încă din debutul primei reprize, Turris a încercat să pună presiune pe piteșteni și a fost periculoasă în urma unor faze fixe la care Cioinac a greșit ținta. Replica alb-violeților a venit după un sfert de oră. Tofan a centrat în careu, Blejdea a trimis cu capul în plasă, însă centralul Rusandu a anulat golul pentru un fault în atac. Câteva minute mai târziu, Voicu, din interiorul careului, a încercat să reia spre poarta argeșeană cu o execuție de efect, care însă nu și-a atins ținta. Nini Popescu a fost foarte aproape de deschiderea scorului, însă șutul său a trecut la o palmă peste transversală. Gazdele au fost aproape de deschiderea scorului pe finalul primei părți, însă Ducan a reușit să respingă lovitura de cap a lui Voicu care se ducea în vinclu!. Cel de-al doilea mitan a început prost pentru echipa noastră după ce Panait a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault la Serediuc. Și în zece oameni, alb-violeții au încercat să fie periculoși pe contraatac. Cea mai mare oportunitate de gol a avut-o Năstăsie, care din poziție centrală, a trimis peste transversală. Gazdele puteau da lovitura pe final în două rânduri. Prima dată Voicu a trimis în forță de la 30 m, însă Ducan a fost la post și a respins peste transversală, iar a doua oară, în minutele de prelungire prin Cristi Ciobanu, care după ce l-a driblat pe Ducan, a tras în plasa laterală!. Următorul joc al echipei noastre este programat marți, 14 iulie, de la ora 20, FC Argeș urmând să întâlnească CS Mioveni, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:

Turris Oltul: Duțu – Călințaru, Ispas, Ct. Pîrvulescu, Mitrea – Cioinac – Haită, Sil. Pană (cpt.), Serediuc (Cr. Ciobanu 52′) – Ad. Voicu, Alb. Voinea (Negruț 74′)
Rezerve: Aur. Păun – Sălcianu, Pațurcă, Rob. Neacșu, Buleică
Antrenor: Erik Lincar

FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Andr. Panait, Prepeliță (cpt.)(Turda 81′) – Matiș (Mirică 81′), N. Popescu (I. Șerban 51′), Blejdea (I. Năstăsie 62′) – Buhăescu (Alin Popa 81′)
Rezerve neutilizate: Micle – Nic. Mușat.
Antrenor: Ionuț Badea
Eliminat: Andrei Panait 48′ (roșu direct)

Stadion: Municipal Turnu Măgurele. Fără spectatori.
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Arbitri asistenții: Stelian Slabu (Braşov) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea).
Arbitru rezervă: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea).
Observatori: Petre Radu (Bucureşti), George Constantinescu (Slatina).