Remiză fără goluri la Miercurea Ciuc!

FK CSIKSZEREDA – FC ARGEŞ 0-0

FC Argeș a obținut un punct în deplasarea de sâmbătă după-amiază, de la Miercurea Ciuc, contra celor de la FK Csikszereda, după o nouă remiză albă, a treia din mandatul lui Ionuț Badea după cele înregistrate cu FC Metaloglobus și UTA Arad. În urma acestui rezultat, Csikszereda a terminat neînvinsă meciurile de pe propriul teren, din prima parte a sezonului. foto: facebook FK Csikszereda

Confruntarea dintre ciucani și piteșteni a făcut parte din runda cu numărul 19, ultima din turul campionatului. Prima jumătate de oră a partidei a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de gol de ambele părți. Gazdele au irosit câteva oportunități de a deschide scorul prin Levente, Csuros Attila și Magyari Szilard, în timp ce oaspeții au replicat prin Matiș, Tofan și Mușat. Cu cinci minute înainte de finalul primei părți, FC Argeș a avut o uriașă șansă de a deschide scorul prin Buhăescu, însă mingea trimisă de atacantul echipei noastre a lovit bara. După revenirea de la cabine, Ciucul a încercat să dea lovitura. Rând pe rând Eder Gonzales și Laszlo, în două rânduri, au fost foarte aproape de a perfora poarta apărată de Răzvan Ducan, însă de fiecare dată, fie gooalkeeperul echipei noastre a fost la post sau șuturile fotbaliștilor ciucani nu și-au atins ținta. Alb-violeții puteau da și ei lovitura pe finalul partidei, însă Gyenge a reușit să respingă în corner, șutul lui Robert Grecu care scăpase singur cu portarul ciucanilor. S-a terminat 0-0, rezultat echitabil având în vedere felul în care s-au desfășurat ostilitățile în teren. În urma acestei remize albe care nu ajută prea mult niciuna dintre cele două echipe, FC Argeș a rămas pe locul 7, cu cele 27 de puncte, acumulate în cele 18 partide jucate, în timp ce FK Csikszereda ocupă locul 16, primul retrogradabil, cu cele 21 de puncte, strânse tot în 18 etape disputate. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 30 noiembrie 2019, de la ora 11, când FC Argeș va întâlni în deplasare Ripensia Timișoara, în prima etapă a returului ligii secunde.

Caseta tehnică:

FK Csikszereda: Gyenge – Palmeş, Csuros, Csonka, Majzik, Sz. Veres, Erdei, Eder Gonzalez (cpt.), Bara(min.86 Norbert Barta), Logon(min.61 Hodgyai), Magyari(min.46 Kalman).
Rezerve neutilizate: Bordas – Becze, Lalic, Bajko.
Antrenor: Valentin Suciu.

FC Argeș: Ducan – Tofan, Turda, Șerbănică, Mușat – Prepeliță, Moihedja, Nini Popescu(min.83 Năstăsie), Blejdea (min.77 Robert Grecu) – Matiș, Buhăescu. 
Rezerve neutilizate: Agachi, Șerban, Brînzan, Dănescu, Panait.
Antrenor: Ionuț Badea.

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita); Spectatori 1.500
Arbitru: Marius Nechita Chioran (Cluj-Napoca); Asistenţi: Cosmin Bojan (Târgu Mureş) şi Andrei Alexandru Roman (Târgu Neamţ); Rezervă: Vlad Baban (Iaşi); Observatori: Silviu Crângaşu (Ploieşti) şi Adrian Petre (Buzău)