Şi-au propus să câştige unde nu a învins nimeni!

FK Csikszereda-FC Argeş, sâmbătă, ora 11

Fotbaliştii de la FC Argeş vor disputa la finalul acestei săptămâni o nouă etapă de casmpionat. Echipa noastră va întâlni sâmbătă, de la ora 11, în deplasare, pe FC FK Csikszereda, o formaţie neînvinsă în meciurile de pe propriul teren. Disputa dintre ciucani şi piteşteni contează pentru runda cu numărul 19 din Liga 2 Casa Pariurilor, ultima din prima parte a sezonului.

Doar cu o eventuală victorie, alb-violeţii pot rămâne aproape de podiumul ierarhiei, un alt rezultat îndepărtându-i pe băieţii noştri de locurile fruntaşe. După 18 etape, FC Argeş ocupă locul 7, cu 26 de puncte, strânse în 17 meciuri jucate, în timp ce FK Csikszereda se situează pe locul 15, cu 20 de puncte, adunate tot în 17 partide disputate. Ambele echipe au moralul bun înaintea acestui duel iar microbiştii se aşteaptă la un joc spectaculos. Piteştenii au obţinut un punct în partida de pe propriul teren, din runda precedentă, cu Petrolul Ploieşti, în timp ce ardelenii au plecat cu o remiză din deplasarea de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

# „Ne aşteaptă o partidă foarte grea”

Ionuţ Badea, antrenorul grupării din Trivale, nu se aşteaptă la o misiune uşoară la Miercurea Ciuc: „Întâlnim o echipă incomodă, destul de bună pentru nivelul ligii secunde. Am urmărit jocul pe care Miercurea Ciuc l-a disputat la Severin şi mi s-a părut că văd Ajax-ul…Mă refer la sistemul de joc: un 4-4-3 foarte bine pus la punct, cu mişcări ofensive, cu densitate pe faza de apărare, cu un antrenor pe care-l cunosc de mult timp, încă de vremea când a pregătit-o pe Sepsi, dar care a ştiut să organizeze foarte bine lucrurile. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, iar dacă vom câştiga, va fi o victorie foarte importantă, chiar mai importantă decât cea obţinută la Călăraşi. Nu o să fie deloc un meci uşor. Ne aşteaptă şi o temperatură de aproape zero grade, dar sperăm ca terenul să se prezinte în condiţii optime. Am văzut că au o bază mică, dar cochetă şi cu calitate. Sperăm să facem un meci bun. Aproape tot lotul nostru este valid. Sunt mici probleme inerente unui final de sezon, dar rezolvabile. Mergem cu încredere la Miercurea Ciuc şi sper să ne întoarcem cu victorie. Cei de la Csikszereda au în componenţă şi jucători străini, mijlocul terenului e unul foarte bun, au în benzi multă viteză şi tehnică, nu o să fie un meci uşor. Uitându-mă pe istoricul lor, 80% dintre meciuri le-au câştigat sau pierdut la limită. Până acum, nicio echipă nu a câştigat pe terenul lor, asta spune ceva despre acea echipă” a declarat tehnicianul echipei noastre înaintea acestui duel.

Liga 2 / Etapa 19

Sâmbătă, 23 Noiembrie
Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti, ora 11:00
FK Csikszereda – FC Argeş, ora 11:00
Ripensia Timişoara – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ora 11:00
Sportul Snagov – CSM Reşiţa, ora 11:00
Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna, ora 11:00
Rapid stă. 
Universitatea Cluj – ASU Politehnica Timişoara, ora 12:00

Duminică, 24 Noiembrie
UTA Arad – Farul Constanţa, ora 11:30

Luni, 25 Noiembrie
Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău, ora 18:00

Marţi, 26 Noiembrie
CS Mioveni – Turris Oltul Turnu Măgurele, ora 17:00