Remiză în ultimul amical din Austria

KSV Kapfenberg – FC Argeș 2-2(1-2)

Au marcat: Puschl(13), Kone(78) / Bertrand(16), Ganea(32)

FC Argeș a remizat, 2-2, cu KSV Kapfenberg, ocupanta locului 11 din liga a doua din Austria, în cel de-al doilea test de verificare din cantonamentul montan, ultimul din Austria.

În confruntarea de joi seară, disputată pe Nature Park Arena Pollauberg, antrenorul Andrei Prepeliță a împărțit lotul în două echipe pentru a vedea potențialul tuturor jucătorilor pe care îi are la dispoziție. Austriecii au deschis scorul după 13 minute prin Matthias Puschl, însă bucuria gazdelor a fost de scurtă durată, Bertrand restabilind egalitatea cu un șut la colțul lung. Alb-violeții au trecut în avantaj în minutul 32 prin reușita lui George Ganea care a finalizat un cu un șut la colțul scurt un contraatac fulger. Scorul final a fost stabilit de Mohamed Kone în minutul 78 al întâlnirii. Piteștenii vor încheia duminică seară cantonamentul din Austria, urmând ca pe 1 iunie să plece la Valea Iașiului pentru un stagiu de pregătire de 8 zile.

FC Argeș, I repriză: Straton – Jakolis, Turda, Cestor, Vianna – Șerban, Raynov – Bertrand, Donisa, Covaci – Ganea.

FC Argeș, a II-a repriză: Greab – Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Latovlevici – Meza Colli, Njike – Ișfan, Calcan, Hațegan – Celestine. Antrenor: Andrei Prepeliță

 

Andrei Prepeliță: ”Mai avem nevoie de 2-3 jucători”

Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș: ”A fost un antrenament bun. Suntem într-o perioadă de acumulări fizice, iar când vom avea prospețime vom arăta mult mai bine. Am avut antrenament și în această dimineață, iar oboseala se resimte. Am folosit toți jucătorii pe care îi am în lot. Bertrand, Donisa, Njike și Celestine, ultimii veniți, au demonstrat că au calitate, iar când se vor integra în angrenajul echipei, vom arăta și mai bine. Mai avem nevoie de 2-3 jucători pentru a completa lotul și sper să îi aducem cât mai repede”.

Comments (1)

  1. „Au demonstrat că au calitate” – 📰 newsflash

    […] Bertrand, Donisa, Njike și Celestine, ultimii veniți, au demonstrat că au calitate, iar când se vor integra în angrenajul echipei, vom arăta și mai bine. Mai avem nevoie de 2-3 jucători pentru a completa lotul și sper să îi aducem cât mai repede”, a spus Andrei Prepeliță la finalul amicalului cu austriecii de la Kapfenberg”, potrivit site-ului oficial al piteștenilor.  […]

Comments are closed.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds