Remiză stabilită de arbitri!

FC Argeş – ASC Daco-Getica Bucureşti 1-1(1-0).
Au marcat: Buhăescu(min.13) / Motroc (min. 84).

FC Argeş a ratat şansa de a urca pe primul loc al ligii secunde după ce a remizat, 1-1, în disputa de sâmbătă după amiază, de pe propriul teren, cu Daco-Getica Bucureşti.
Confruntarea dintre argeşeni şi bucureşteni a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. După un început destul de timid, echipa noastră a deschis scorul în minutul 13 prin Vasile Buhăescu. Atacantul piteştean a câştigat un duel cu fundaşul central Vladimir Georgescu şi l-a executat pe Gavrilaş ieşit în întâmpinare, cu un şut din interiorul careului. După primirea golului, oaspeţii au ieşit la joc şi au reuşit să pună în pericol de trei ori până la pauză poarta apărată de Ureche care a avut intervenţii foarte bune la oportunităţile lui Nica, Motroc şi Teut. Imediat după pauză, piteştenii au cerut o lovitură de pedeapsă după ce Georgescu, a oprit cu mâna, şutul lui Tofan, din afara careului. Centralul partidei, Marius Omuţ nu a dictat penalty pentru FC Argeş nici după ce Rareş Enceanu a fost faultat în careu de un adversar. Oficialii alb-violeţi au mai cerut încă o lovitură de la 11 m la un henţ în careu comis de un fundaş bucureştean, văzut de toată tribuna, însă şi de această dată, cavalerul fluierului s-a făcut că nu vede şi a lăsat jocul să continue. O mare vină o are şi tuşierul Ioan Bogdan Dragoş, care deşi se afla la doar câţiva metri de fază, nu i-a comunicat centralui ce a văzut. Echipa noastră a rămas în inferioritate numerică, cu un sfert de oră înainte de final. Buhăescu a văzut direct cartonaşul roşu după ce a protestat la o decizie a centralului Omuţ. Acesta l-a trimis în tribună, motivând că atacantul echipei noastre a scuipat în semn de nemulţumire la decizia dată. Daco-Getica a restabilit egalitatea în urma unei faze fixe. La un corner de pe partea stângă, Ureche a respins balonul în faţă, defensiva echipei noastre nu a reuşit să îndepărteze pericolul, iar Vlad Motroc scăpat din marcaj, a trimis în plasă, din câţiva metri!. În urma acestui rezultat, FC Argeş a rămas pe locul 3, cu cele 25 de puncte, acumulate în 12 etape.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Ureche – Tofan, Vişa, Hreniuc, Turda – Şerbănică (min.90 Vasile Gheorghe), Şerban (min.46 Enceanu), Panait (min.75 Tăbăcariu), Raul Costin (cpt.) – I. Năstăsie, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi
Daco Getica Bucureşti: Gavrilaş – Cotigă, Vl. Georgescu, Motroc, Bustea – Călinţaru (cpt.)(min.20 El Hamdaoui), Voicu, Acolatse, Carabela – Teuţ (min.61 Dima), Nica (min.61 Mârzea).
Antrenor: Marius Baciu.

Stadion: ”Nicolae Dobrin, spectatori 1000.
Arbitru: Marius Omuţ (Satu Mare); Asistenţi: Bogdan Ioan Dragoş (Făgăraş) şi Cristian Voicu (Focşani).

Eliminat: Vasile Buhăescu 79′ (roşu direct).