S-au pus în vânzare bilete pentru partida cu Dinamo

FC Argeş a pus în vânzare biletele pentru meciul de campionat cu Dinamo București, partidă care contează pentru runda cu numărul 22 din Casa Liga 1.
Prețurile tichetelor pentru jocul programat vineri, 21 ianuarie 2022, de la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin, sunt cuprinse între 20 și 50 lei, în funcție de sectorul de tribună ales. Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://argesfc.ro/. Începând de vineri, 14 ianuarie, biletele pot fi cumpărate și de la magazinul oficial al clubului nostru, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit.
Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, au acces pe stadion, în limita a 30% din capacitate, următoarele categorii de persoane:
– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
– Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
– Persoanele care prezintă un test PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 de ore, respectiv un test antigen negativ efectuat în urmă cu maxim 48 de ore.
Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una dintre categoriile de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul.
Prețurile biletelor sunt următoarele:
Peluză – 20 lei
Tribuna 2 – 25 lei
Tribuna 1 – 30 lei
Tribuna 0 – 50 lei
Locații magazinele Favorit:
-cartier Trivale, Complex 2
-strada Exercițiu, lângă Asirom
-strada Crinului, complex alimentar