Remiză în ultimul amical

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Argeș 2-2(0-1)
Au marcat: Dragomir(min.90+2), Damașcan(min.90+3) / Cristi Dumitru(min.33), Said(min.75 pen.)
FC Argeș și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, 2-2, în ultimul amical din această perioadă precompetițională. Testul disputat vineri pe cocheta arenă a covăsnenilor a fost de bun augur pentru antrenorii celor două echipe care au folosit toți jucătorii pe care i-au avut în lot în încercarea de a cristaliza un prim 11-ce pe care să-l arunce în luptă la primul meci oficial din 2022.  foto: Lehel Fekete
După o jumătate de oră în care cele două echipe s-au tatonat, FC Argeș a deschis scorul prin Cristi Dumitru. Atacantul alb-violet a fost servit perfect de Fatai și l-a executat cu sânge rece pe Niczuly ieșit în întâmpinare. Replica covăsnenilor a fost dată de Bogdan Mitrea, însă Greab a fost la post în două rânduri. După revenirea de la cabine, piteștenii își puteau dubla avantajul pe tabelă prin Palic, însă șutul acestuia a fost respins de un fundaș covăsnean. Vașvari și Fofana au fost foarte aproape de a restabili egalitatea, dar Greab a reușit să respingă in extremis șuturile acestora. FC Argeș și-a dublat avantajul pe tabelă cu un sfert de oră înainte de final dintr-o lovitură de la 11 m. Ninaj a oprit cu mâna o minge în careu, centralul a indicat punctul cu var, iar Said a transformat cu siguranță penalty-ul acordat. Sepsi a redus din diferență în cel de-al doilea minut suplimentar prin Damașcan care a speculat o eroare a lui Boldor. În ultimul minut de prelungiri, Damașcan a stabilit scorul final după o greșeală colectivă a defensivei argeșene. Chiar dacă a scăpat victoria printre degete, FC Argeș a făcut un joc solid, cu excepția ultimelor minute în care a plătit tribut greșelilor individuale și colective. Primul meci oficial din 2022 al echipei noastre este programat vineri, 21 ianuarie, de la ora 20.00, pe propriul teren, cu Dinamo București.
Caseta tehnică:
Sepsi OSK: Niczuly (min.46 Began) – Dimitrov (min.67 Aganovic), Ninaj, Mitrea (min.46 Tincu), Ispas – Păun (min.46 Fofana), Eder (min.46 Vaşvari), Bojic (min.46 Achahbar – min.88 Nistor), Golofca (min.75 Dragomir) – Tudorie (min.17 Damașcan) – Bărbuț (min.46 Ashkovski). Antrenor: Cristiano Bergodi.
FC Argeș: Greab(min.71 Croitoru) – Tofan(min.87 Telcean), Turda, Joao Miguel(min.65 Boldor), Latovlevici (min.65 Mușat) – Meza Colli(min.87 Moisie), Șerban(65 Honciu) – Ișfan(min.71 Tănase), Dumitru(min.71 Dumitrașcu), Fatai (min.65 Said) – Arias(min.46 Palic).
Rezerve neutilizate: Raynov.
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.