Să o salvăm pe Rebeca!

FC Argeș se alătură unei campanii umanitare pentru salvarea vieții unui copil. Rebeca, fiica fotbalistului Mihai Simoneac, a fost diagnosticată cu o boală cruntă și are nevoie de ajutorul nostru.

Mihai Simoneac, mijlocaș la CSM Jiul Petroșani, în Liga 3, trece prin clipe foarte grele. Fiica lui a fost diagnosticată cu o formă rară de canceră. Fețița în vârstă de 3 ani poate fi salvată printr-o operație costisitoare, dar suma se ridică la peste 300.000 de euro. În sprijinul familiei au sărit deja nume importante din fotbalul românesc. Pe lângă colegii de club și fanii Jiului, au donat bani Claudiu Keșeru, Mihai Pintilii sau Alexandru Borbei. La meciul de vineri, de la ora 20.00, cu Dinamo București, clubul FC Argeș va organiza o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei greu încercate. La intrarea în stadionul Nicolae Dobrin vor fi amplasate urne pentru donații.

Rebeca poate fi ajutată prin intermediul următoarelor mijloace:

RO87BTRLRONCRT0452108301 pentru tranzacțiile în RON; Beneficiar, SIMONEAC MIHAI;
RO37BTRLEURCRT0452108301 pentru tranzacțiile în EURO; Beneficiar, SIMONEAC MIHAI;
RO92BTRLGBPCRT0452108301 pentru tranzacțiile în LIRE STERLINE Cont REVOLUT;
RO43BREL0005506664920100 în RON, beneficiar SIMONEAC MIHAI;
RO92BTRLGBPCRT0452108301 în lire, SIMONEAC MIHAI

Pentru transfer direct, prin aplicația BT Pay, numărul de telefon al beneficiarului este 0737969145, SIMONEAC MIHAI.

Există și un grup creat pe Facebook, „Alături de Rebeca”, unde se desfășoară diferite campanii de strângeri de fonduri.

„Să o salvăm pe Rebeca!”

„Este o luptă contra cronometru! Rebeca este o minune de copil! Rebeca poate fi copilul din sufletul fiecărui părinte! Până azi, umplea cu râsetul ei sufletele celor din jur. O boală nedreaptă, CANCERUL, a lovit trupul ei plăpând.
O tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în organism. Singura ei șansă este o operație, în cel mai scurt timp, efectuată în străinătate.
Costurile se ridică la suma de 300.000 euro, sumă ce poate fi strânsă doar împreună cu dumneavoastră. Nu uitați, pic cu pic se face strop, strop cu strop se face marea, de aceea vă rugăm să spuneți mai departe tuturor cunoscuților! ESTE O LUPTĂ CONTRA CRONOMETRU! FIECARE MINUT ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!
Majoritatea avem copii și, știm, că viața noastră s-ar stinge fără ei! Când seara veți pune capul pe pernă, sufletul dumneavoastră va spune: am dat o viață nouă unui suflet de înger! Și, nimic nu e mai frumos decât a fi OAMENI, nu trecători!!!”, a fost mesajul publicat de familia lui Mihai Simoneac pe rețelele de socializare.