FC Argeș II revine la antrenamente

După o lună și jumătate de vacanță, FC Argeș II va începe pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Reunirea lotului este programată marți, 18 ianuarie, la ora 14.30, la stadionul Nicolae Dobrin.

Primul antrenament din 2002 va fi unul de reacomodare la efort, urmând ca de miercuri antrenorul Constantin Schumacher să intensifice ședințele de pregătire. Până la primul meci oficial din acest an, programat pe 11 martie, piteștenii se vor pregăti numai pe plan local. În cele șase săptămâni de pregătire, tehnicianul echipei noastre a stabilit și șase meciuri de verificate. Din lotul cu care se va aborda partea secundă a sezonului nu vor mai face parte mijlocașul Theodor Butoiu și atacantul Tiberiu Coman, fotbaliști care nu mai intră în vederile tehnicianului echipei noastre. Constantin Schumacher va putea conta în retur pe portarul George Micle, fotbalist revenit după împrumutul la Universitatea Cluj, dar și pe Alexandru Florescu și Fabrizio Dumitrescu, jucători transferați de la Real Bradu.

Schumacher: ”Obiectivul este salvarea de la retrogradare”

Satelitul grupării din Trivale a terminat prima parte a sezonului pe locul 10, ultimul al seriei a IV-a, cu doar 5 puncte, adunate în 15 etape. FC Argeș II va evolua în play-out-ul ligii a treia, alături de alte cinci formații ale acestei serii. Tehnicianul își dorește să întărească lotul și cu câțiva fotbaliști de la echipa mare pentru a putea îndeplini obiectivul: ”Îmi doresc să facem o pregătire cât mai bună și să începem bine returul. Ne vom antrena atât la Pitești, dar și la Albota. Vom face și un cantonament de pregătire centralizată pe plan local. Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Locul pe care îl ocupăm în clasament nu ne onorează. Sunt convins că vom avea un parcurs mult mai bun decât în prima parte a sezonului și vom reuși să ne menținem în acest eșalon” a spus Constantin Schumacher.

#Lotul care va fi prezent la reunire:

Portari – George Micle, Vlad Frumuzache, Andrei Bucur

Jucători de câmp: Bogdan Mălin, Ionuț Oprescu, Eduard Aguță, Radu Ciuciulete, Fabrizio Dumitrescu, Alexandru Dinoci, Mihai Găleșanu, Robert Curescu, Daniel Drugan, Stoica, Gino Opescu, Bălașa, Vlad Tudor, Alexandru Florescu, Alexandru Duminică, Mario Dobra.

#Programul meciurilor de verificare:

29 ianuarie – FC Argeș II – FC Argeș U19

5 februarie – FC Argeș II – FC Călinești

12 februarie – FC Argeș II – FC Pucioasa(L3)

19 februarie – FC Argeș II – FCSB II(L3)

26 februarie _ FC Argeș II – Vedița Colonești(L3)

5 martie – FC Argeș II – CSM Slatina(L3)

11 martie – Etapa 16 Academica Clinceni II – FC Argeș II