Săndoi: ”Am făcut prea multe cadouri!”

La finalul partidei cu Luceafărul Oradea, pierdute de FC Argeș, cu 3-2, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre s-a declarat nemulțumit de greșelile făcute de elevii săi.

Tehnicianul grupării din Trivale regretă că FC Argeș nu a obținut cele trei puncte puse în joc deși o bună perioadă de timp a avut jocul în mână: ”Au fost două reprize total diferite. În prima noi am condus jocul, am avut şi câteva ocazii de gol, am marcat şi ne-am distanţat pe tabelă. Însă, în partea a doua trebuie să recunosc că am fost dominaţi de echipa gazdă. Pe fondul acestei dominări am făcut greşeli individuale. Am luat primul gol din penalty, pe care nu ştiu exact de ce l-a dat. Golul doi l-am făcut cadou, o minge uşoară a fost respinsă direct pe adversar, iar al treilea după o poziţionare total greşită în careu urmată de scăparea omului din marcaj. Am primit două goluri în 4 minute. Am greşit în momente decisive, în momente când s-a schimbat cursul jocului. Mă deranjează că am făcut prea multe cadouri. Asta mă îngrijorează! Este foarte greu de digerat înfrângerea după ce la un moment dat aveam meciul în mână. Trebuie să mergem mai departe, acesta este fotbalul”.

#”Când nu ești realist, fotbalul te pedepsește!”

Tehnicianul spune că alb-violeții nu trebuiau să facă pasul înapoi când au avut avantaj de două goluri pe tabelă: ”Probabil şi jucătorii au fost mulţumiţi să conserve rezultatul, iar fotbalul te pedepseşte atunci când nu eşti realist şi nu încerci să-ţi joci şansa până la capăt. Ne-am pregătit numai gheaţă şi pe zăpadă în ultimele două săptămâni, iar acum am jucat pe iarbă şi era normal să se resimtă la unii dintre jucători. Asta nu scuză cu nimic rezultatul” a spus Săndoi după meci.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.