3 puncte pierdute, în doar 3 minute!

LUCEAFĂRUL ORADEA – FC ARGEŞ 3-2(1-2).
Au marcat : Rusu (min.37 pen., 87), Dulca(min.90) / Buhăescu(min.2), Barbu(min.29).

FC Argeș a pierdut în această după-amiază primul meci din acest retur de campionat. Echipa noastră a cedat cu 3-2 în deplasarea de la Luceafărul Oradea, echipă care a luat o importantă gură de oxygen în încercarea de a evita retrogradarea.
Piteștenii meritau să plece cu cel puțin un punct din această deplasare, însă au plătit tribut greșelilor comise în apărare pe finalul disputei. Alb-violeții au avut un start foarte bun de meci și au deschis scorul încă din minutul 2. Buhăescu a trimis cu capul în plasă, în urma unei faze fixe, executate de către Ionuț Năstăsie. Un minut mai târziu, echipa noastră a avut șansa de a-și mări avantajul pe tabelă, însă Raul Costin a trimis peste poartă, din câțiva metri!. Cu un sfert de oră înaintea primului mitan, FC Argeș și-a dublat avantajul pe tabelă prin golul marcat de de Cătălin Barbu însă bucuria băieților noștri nu a durat decât 7 minute. Luceafărul a primit foarte ușor penalti la un duel în careu între Ciucă și Vlad Rusu iar atacantul ardelean a transformat lovitura de pedeapsă și a redus din handicap. După revenirea de la cabine, orădenii au încercat să restabilească egalitatea. Luceafărul a reușit acest lucru cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar. Vlad Rusu a profitat de o preluare greșită în careu a lui Ciucă, a preluat balonul și l-a învins pe Grecu cu un șut din interiorul careului. Orădenii au trecut în avantaj în minutul 90 după o greșeală a defensive argeșene. Alexandru Dulca a scapat din marcaj și a trimis cu capul în plasă, din centrarea lui Neacșa. În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 6 al clasamentului, cu cele 37 de puncte, adunate în 23 de etape.

Livetext:

Luceafărul Oradea: Gudea – Oroș, Tînc, Balea, Pop – Neacșa, Feher(cpt), Rocha Bruno, Rusu – Țeghe, Trif. Rezerve: Goib, Mutu, Dulca, Codoban, Antohi, Toriște. Antrenor: Cristi Dulca.

FC Argeș. Nicușor Grecu – Oancea, Vișa, Ciucă, Șerbănică -Raul Costin(cpt), Tăbăcariu, Șerban, Cătălin Barbu – Năstăsie, Buhăescu. Rezerve: Tavi Popescu, Nilă, Andrei David, Cătălin Stan, Tofan, Mihăescu, Cotigă. Antrenor: Emil Săndoi.

Stadion: Luceafărul(Sânmartin – Bihor)
Arbitri: Sergiu Popa(Aiud), Radu Despa(Baia Mare), Petrică Ionuț Câmpeanu(Cluj).

min.1: A început partida.
min.2: 0-1! Gol FC Argeș! Buhăescu deschide scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului în urma unei lovituri libere de la 25 m executată de Năstăsie.
min. 3: Raul Costin trimite peste poartă din 3 m și ratează șansa de a dubla avantajul echipei noastre pe tabelă.
min.27: Este o perioadă în care cele două echipe se tatonează la mijlocul terenului iar ocaziile de gol lipsesc.
min. 30: 0-2! Gol FC Argeș! Cătălin Barbu trimite în plasă în urma unei centrări de pe dreapta.
min. 31: Cătălin Barbu are șansa de a face dubla însă portarul gazdelor respinge șutul acestuia din câțiva metri.
Min.37: 1-2! Luceafărul reduce din handicap prin Vlad Rusu care a transformat un penalti după un fault în careu comis de Ciucă.
min.45: Se termină prima repriză. Echipa noastră intră la pauză cu un avantaj de un gol.
min. 46: A început repriza secundă.
min. 46: Prima schimbare la FC Argeș. Iese Tăbăcariu, intră Nilă.
min. 48: Nilă se desprinde din marcajul fundașilor, trage la poartă, însă balonul trece milimetric pe lîngă bară.
min.59: Prima schimbare și la gazde. Iese Feher, intră Codoban.
min.63: Centrare în careu, Cătălin Barbu reia cu capul spre poartă dar mingea este reținută de Gudea.
min.67: A doua schimbare la echipa noastră. Iese Oancea accidentat, intră Tofan.
min. 78: Ocazie mare de gol pentru orădeni, însă Raul Costin reușește să scoată de pe linia porții șutul unui adversar.
min.81: Schimbare la gazde. Intră Antohi, iese Vasile Pop.
min.86: Ultima înlocuire la Oradea. Intră Alexandru Dulca , iese Bruno Rocha.
min. 87: 2-2! Luceafărul Oradea restabilește egalitatea. Ciucă face o preluare greșită în careu, Vlad Rusu interceptează balonul și îl învinge pe Grecu cu un șut la colțul lung!.
min.89: Ultima înlocuire la echipa noastră. Iese Năstăsie, intră Cătălin Stan.
min. 90: 3-2! Luceafărul preia conducerea pe tabelă!. Neacșa centrează în careu iar nou-intratul Alexandru Dulca trimite cu capul în plasă!.
min. 92: Se termină partida cu victoria echipei gazdă care a avut o revenire spectaculoasă pe final. Ardelenii au întors soarta acestui meci în doar 3 minute, profitând la maximum de greșelile comise de echipa noastră pe finalul disputei.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.